Εκδήλωση από το κέντρο ενηλίκων ΑμεΑ «Δικαίωμα Ελπίδας»: Ας γνωριστούμε, όλοι ίδιοι, όλοι διαφορετικοί!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στα πλαίσια ενίσχυσης του ταμείου του κέντρου Ενηλίκων ΑμεΑ «Δικαίωμα Ελπίδας», η ομάδα Ψυχολογίας του Κέντρου, σε συνεργασία με την επιτροπή εκδηλώσεων, το προσωπικό, το διοικητικό συμβούλιο και τους εθελοντές μας, διοργανώνει εκδήλωση ευαισθητοποίησης της κοινωνίας για την συμπερίληψη των ατόμων με αναπηρίες με τίτλο «ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου και ώρα 17:30 στην πλατεία Ζουχούρι.

Στόχος της ημερίδας είναι η αποδοχή των ατόμων με αναπηρία στην κοινωνία, καθώς και η ενεργή αλληλεπίδραση, συνεργασία και η εξοικείωση των πολιτών με το διαφορετικό. 

Ο εν λόγω σκοπός της ημερίδας πρόκειται να υλοποιηθεί, διοργανώνοντας διάφορα βιωματικά εργαστήρια, εκπαιδευτικά και εικαστικά παιχνίδια, στα οποία θα συμμετέχουν άτομα μη τυπικής και τυπικής ανάπτυξης, με αφορμή να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν κατασκευές όλοι μαζί. Επιπλέον, θα λειτουργούν περίπτερα, όπου θα πωλούνται καφέδες, ποτά, εδέσματα και κατασκευές των παιδιών. Όλα τα έσοδα θα δοθούν για τις ποικίλες ανάγκες του κέντρου μας.

Η ομάδα του κέντρου ενηλίκων ΑμεΑ “Δικαίωμα Ελπίδας” σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωσή μας. Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Άθως Καζαντζής: “Καμιά πόλη δεν μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης αν δεν έχει τον κατάλληλο δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο”

Ο Άθως Καζαντζής επανεδιεκδικεί μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας με το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ και εξηγεί στο SkalaTimes τους λόγους επαναδιεκδίκησης, αναλύει τα όσα

Μιχάλης Ρέππας για Άννα Παναγιωτοπούλου: “Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο. Γιατί η ζωή, ούτε ζυγίζεται, ούτε μετριέται”

Δύο ημέρες μετά τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου σε ηλικία 76 ετών, ο Μιχάλης Ρέππας μοιράστηκε το δικό του αντίο στην ηθοποιό. Ο γνωστός σκηνοθέτης και σεναριογράφος είχε συνεργαστεί

error: Content is protected !!