Επίσκεψη Υπουργού Υγείας στην Αθηένου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ 

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΕΝΟΥ

  Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς υποδέχθηκε το Σάββατο 22 Απριλίου 2023 στις 11.30 π.μ. στο Κέντρο Υγείας Αθηένου την Υπουργό Υγείας κ. Πόπη Κανάρη. Η Υπουργός ζήτησε να δει το Κέντρο, για το οποίο το Κράτος δαπάνησε 4 εκατομμύρια ευρώ, για να αντιληφθεί ακριβώς το πρόβλημα που θέτει ο Δήμος εδώ και 3 χρόνια και να γνωρίζει τις δυνατότητές του.

   Η κ. Υπουργός επισκέφθηκε όλους τους χώρους του διώροφου κτιρίου και εντυπωσιάσθηκε από το τι υπάρχει και το οποίο μένει αναξιοποίητο. Ανέλαβε να μιλήσει με όλους τους εμπλεκόμενους και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί να για να μπει το Κέντρο το συντομότερο δυνατόν σε μια σωστή λειτουργία.

  Επίσης ανέφερε ότι θα δώσει άμεσα οδηγίες να ανοίξει για τις ώρες εργασίας η εξωτερική πύλη που είναι κλειστή και δείχνει το Κέντρο αφιλόξενο προς τους επισκέπτες του.

   Ο Δήμαρχος Αθηένου εξέφρασε στην Υπουργό Υγείας τις ευχαριστίες του για την άμεση επίσκεψή της μετά την επιστολή που της απέστειλε και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι με τις ενέργειές της θα μπει το Κέντρο επιτέλους σε σωστή λειτουργία.

   Ο Δήμαρχος έθεσε και το θέμα της ανάγκης λειτουργίας μόνιμου σταθμού ασθενοφόρου στην Αθηένου, ώστε να μην κινδυνεύουν συνέχεια ανθρώπινες ζωές και η κ. Υπουργός υποσχέθηκε να το εξετάσει με τους αρμόδιους.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!