Έλα να περπατήσουμε το μονοπάτι «Τρία Χωρκά στις Θκυό Μούττες» με βήμα… φιλανθρωπικό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έλα να περπατήσουμε το μονοπάτι «Τρία Χωρκά στις Θκυό Μούττες» με βήμα… φιλανθρωπικό

Τα Κέντρα Νεότητας τριών από τα ομορφότερα χωριά της Κύπρου, οργανώνουν εξόρμηση και θα περπατήσουν το μονοπάτι της φύσης «Παυλιάδες – Δύο Μούττες», το οποίο εμπίπτει στην περιοχή της Λευκωσίας, στο δάσος του Μαχαιρά. Το μονοπάτι είναι μέτριας δυσκολίας (βαθμός δυσκολίας 2), γεγονός που το κάνει προσιτό σε παιδιά με συνοδεία και κατοικίδια.

Στις 23 Απριλίου λοιπόν, η ώρα 10:00 π.μ., οι διοργανωτές θα περιμένουν τους συμμετέχοντες στην είσοδο του κυκλικού μονοπατιού, για μια βόλτα με διάρκεια περίπου 75 λεπτών.  (Είσοδος μονοπατιού σε Google Maps: http://bitly.ws/CbzI)

Αφορμή της διοργάνωσης αυτή, αποτελεί η φιλανθρωπική στήριξη του ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου (Αρ. Μητρώου 250). Για τον λόγο αυτό, το κόστος συμμετοχής έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ, ενώ οι συμμετέχοντες θα λάβουν συμβολικά ένα δροσιστικό ποτό και ένα κεραστικό για να καταναλώσουν στη διαδρομή. (Εισφορές θα γίνονται δεκτές ανεξάρτητα από τη συμμετοχή στη δραστηριότητα).

Την πεζοπορία θα συνοδεύουν εθελοντές πρώτοι βοηθοί της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Reaction για σκοπούς ασφάλειας και υποστήριξης, ενώ τελεί υπό ενημέρωση και έχει δοθεί σχετική συγκατάθεση από το Τμήμα Δασών. Η ασφάλεια όλων είναι σημαντική για μας.

Η πρωτοβουλία είναι ιδέα των Κέντρων Νεότητας των χωριών Οδούς, Πολιτικού και Αγρού. Μια διοργάνωση από νέους, η οποία αξίζει τη στήριξη όλων μας.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στο https://bit.ly/3K2szc8.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Να καθαρίσει η πόλη από την προεκλογική προπαγάνδα!

Της Γιώτας Δημητρίου Δημοσιογράφος,  Αρχισυντάκτρια SkalaTimes  Αντιλαμβάνομαι ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι δημοσκοπήσεις έχουν κινητοποιήσει στο κόκκινο κάποιους υποψήφιους με χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις.

Το Υπουργείο Παιδείας οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις για το βιβλίο του Ανδρέα Νικολαϊδη ή έστω να αναθεωρήσει τη στάση του

Της Γιώτας Δημητρίου Το βιβλίο του ταλαντούχου συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιού Ανδρεά Νικολαϊδη, με τίτλο  «Η νήσος του Χαλκουντάν, μια κωμικοτραγική ιστορία», είναι ένα από

Συνέντευξη Ιάσωνα Ιασωνίδη: «Ζητούμε τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε τον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου, την οποία εμείς έχουμε ξεκινήσει εδώ και 7 χρόνια»

Ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιάσωνας Ιασωνίδης επαναδιεκδικεί τη θέση του στο νέο πλέον Δήμοτης Λάρνακας που περνά μέσα από τη μεταρρύθμιση και ενώνεται με Λιβάδια και

error: Content is protected !!