Γενική Εκλογική Συνέλευση, για εκλογή των μελών του εκτελεστικού, του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Λάρνακας


Πραγματοποιήθηκε σήμερα 22/4, η Γενική Εκλογική Συνέλευση, για εκλογή των μελών του εκτελεστικού, του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Λάρνακας. 

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, ανέλαβε με ομόφωνη απόφαση από την ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Τταουξιής. 

Στην ομιλία του ανέφερε συγκεκριμένα πως

“Ο θεσμός του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, πρεπει να αναδειχθεί και να έχει ενεργό ρολο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι όροι εντολής μου είναι ξεκάθαροι, και είναι αυτοί που υπηρετεί πιστά ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας, “Ενωμένοι για την Λάρνακα”. Η ανάπτυξη της Λάρνακας και η ευημερία των δημοτών, μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν πορευθούμε όλοι ενωμένοι, με διαφάνεια στις διαδικασίες, ανοιχτοί στην συμμετοχή όλων των οργανώσεων Νεολαίας και με σεβασμό στην αντίθετη άποψη. Ωφείλουμε λοιπόν, να ενεργουμε στα πλαίσια που μας επιβάλει η σύγχρονη κοινωνία και να εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση. 

Στην Γενική Συνέλευση καλέστηκαν με δημόσια πρόσκληση, όλα τα οργανωμένα σύνολα νέων του Δήμου Λάρνακας, κομματικές Νεολαίες, Πολιτιστικοί Όμιλοι Νέων, Νεολαίες Αθλητικών Σωματείων, ΜΚΟ και άλλα. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας μπορεί να διαδραματίσει ένα σημαντικό παρεμβατικό ρόλο, για θέματα και προβλήματα που απασχολούν τους νέους, να προβάλει και να ενισχύει πολιτικές του Δήμου μας, αλλά και να ασκεί κριτική όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο. 

Ο κυριότερος στόχος, είναι η ορθότερη και πληρέστερη ενημέρωση των νέων σε θέματα που απασχολούν τους νέους και όχι μόνο, αλλά και η ενεργότερη συμμετοχή και έκφραση των νέων στην τοπική κοινωνία, ώστε να συμβάλλουν και να συνδιαμορφώσουν όλες εκείνες τις πολιτικές που τους αφορούν.

Είμαι σίγουρος και αναμένω πως σε αυτή την νέα προσπάθεια, ο Δήμος, ο ΟΝΕΚ, η πολιτεία και γενικότερα όλοι οι αρμόδιοι φορείς, θα ενισχύσουν την νέα σύσταση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Λάρνακας και θα παρέχουν την στήριξη και την συμπαράσταση, στον σχεδιασμό, τον συντονισμό και την υλοποίηση των δραστηριοτήτων του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας.”

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!