Έκθεση Ζωγραφικής Μιχαήλ Ηλία “Ποιητές του φωτός”

Μίλτος Σαχτούρης

Μέσα στo πλαίσιo του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ποίησης Λάρνακας, ο εικαστικός Μιχαήλ Ηλία, εκθέτει μια σειρά έργων ζωγραφικής και σχέδια που έχει φιλοτεχνήσει τα τελευταία χρόνια και τα οποία παρουσιάζονται για πρώτη φορά μέσα από μία ολοκληρωμένη ενότητα.

Ο καλλιτέχνης φιλοτέχνησε προσωπογραφίες διάσημων ποιητών, των οποίων οι στίχοι και τα ποιήματα παραμένουν διαχρονικά ένας ήλιος έμπνευσης και πνεύματος.
Ο ζωγράφος δίνει ζωή σε πρόσωπα που με το πέρασμα τους από αυτή τη Γη, αλλά και την ποίηση τους,  έκαναν τον κόσμο λίγο καλύτερο.

Εγκαίνια έκθεσης στις 20 Απριλίου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας στις 19:30, στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Λάρνακας, τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας.


Η έκθεση η οποία είναι υπό την αιγίδα του Διεθνούς Φεστιβάλ Ποίησης Λάρνακας, θα διαρκέσει δύο μέρες, 20 και 21 Απριλίου.

Παρασκευή ώρες λειτουργίας:
10:00 πρωί μέχρι 12:00 μεσημέρι
και απόγευμα 19:00 μέχρι τις 21:00

Γιάννης Ρίτσος

Ο Μιχαήλ Ηλία είναι επαγγελματίας εικαστικός. Διατηρεί το εργαστήριο του στην παλιά Τ/Κ συνοικία της Λάρνακας από το 1992.
Έχει παρουσιάσει έργα ζωγραφικής, μικτής τεχνικής, ξυλόγλυπτα, εγκαταστάσεις, σε 8 ατομικές εκθέσεις και σε πέραν των 50 ομαδικών εκθέσεων, σε διάφορες χώρες.
Παράλληλα με την εικαστική δημιουργία εργάζεται και ως διοργανωτής καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με κυριότερη την διοργάνωση της Μπιενάλε Λάρνακας.

  • Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των έργων θα δοθούν στο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Λάρνακας.

Χορηγός επικοινωνίας Διεθνούς Φεστιβά Ποίησης Λάρνακας: Alpha TV

Πληροφορίες 99659588

Facebook Event Page: Εδώ

Ναζίμ Χικμέτ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!