Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση με τίτλο «Ψυχής Ταξίδια»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες η φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση με τίτλο «Ψυχής Ταξίδια», για στήριξη του κέντρου AMEA Άγιος Λάζαρος, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Γιάννη Αντώνιου, με τις ερμηνείες και τα ποιήματα του καθώς και την μουσική του Κώστα Δημητρίου.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης δόθηκαν στο κέντρο ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος καθώς και όλα τα έσοδα από την πώληση των βιβλίων του Γιάννη με τίτλο «Ψυχής Ταξίδια».

Συμμετείχαν επίσης η μικρή Νεφέλη στο τραγούδι και η Δαλιδά Μίτζη.

Παρουσιάστρια της βραδιάς η δημοσιογράφος, βοηθός Αρχισυντάκτρια του SkalaTimes, παρουσιάστρια και Αντιπρόεδρος του κέντρου AMEA Άγιος Λάζαρος, Χριστίνα Δημητρίου η οποία ευχαρίστησε τις δασκάλες Ρεβέκκα Παρασκευά, Κατερίνα Δουκανάρη και Φροσελίνη Θεμιστοκλέους και την σχολή μπαλέτου Mon Ballet School για την συμμετοχή τους στην υπέροχη αυτή μουσική παράσταση με τίτλο «Ψυχής Ταξίδια».

Στο Τραγούδι: Κώστας Δημητριου, Δαλιδα Μιτζη, Νεφελη Αντωνιου, Χορωδία του Κεντρου Αμεα Άγιος Λάζαρος και η Δασκάλα τους Ρεβεκα Παρασκευα.
Κιθάρα: Κουλλης Κουσιαππας
Πληκτρα: Μιχάλης Μεταξας
Πληκτρα: Μαρία
Ντραμς: Κώστας Δημητριου

Βίντεοπροβολες: Λευτερης Ζαχαρια.
Φωτογραφία: Σωτος Κωνσταντίνου
Ηχος-Φωτισμος: Παναγιωτης Αντωνιου.
Χορηγοι εκδήλωσης: I.P.A. Larnaca (Διεθνης Σύνδεσμος Αστυνομιας Λαρνακας) Ασφαλιστικος Συμβουλος Λουκας Τσουκκας (MDRT) Εταιρία Sneak A Look Prime Insurance.
Υποστηρικτες: Δημος Λαρνακας. Το Περιβολι Αγίου Λάζαρου.
Χορηγος Επικοινωνίας: Skala Times.

Η εκδήλωση έγινε στο Θέατρο ΣΚΑΛΑ 

  • Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγιδα του Δημαρχου Λαρνακας κ.Αντρεα Βυρα.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!