Προς πώληση το σπίτι της Jane Austen

Η Τζέην Ώστεν (Jane Austen, 16 Δεκεμβρίου 1775 – 18 Ιουλίου 1817) είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και πολυδιαβασμένες μυθιστοριογράφους της αγγλικής λογοτεχνίας. Από το 1811 έως το 1815 γράφοντας τα μυθιστορήματα Λογική και ευαισθησία (1811), Περηφάνια και Προκατάληψη (1813), Μάνσφιλντ Παρκ (1814) και Έμμα (1815) καθιερώθηκε ως συγγραφέας. Επίσης έγραψε τα Αββαείο του Νορθάνγκερ και την Πειθώ, τα οποία δημοσιεύτηκαν μετά τον θάνατό της το 1817.

Το οικογενειακό σπίτι της Jane Austen στο Hampshire είναι προς πώληση
Το Steventon House στο Hampshire, το σπίτι που αντικατέστησε το αρχικό κτίριο όπου γράφτηκαν πολλά από τα πιο διάσημα μυθιστορήματα της Austen, είναι προς πώληση για σχεδόν 10,5 εκατομμύρια δολάρια.

Θα μπορείτε να φανταστείτε ότι είστε η πρωταγωνίστρια ενός μυθιστορήματος της Jane Austen. Να τριγυρνάτε μελοδραματικά σε ένα ρομαντικό σκηνικό ενώ περιμένετε ένα ερωτικό γράμμα ή ένα βλέμμα από τον….Mr Darcy!

Tο Σπίτι Στίβεντον της οικογένειας Όστεν στο Χάμσαϊρ είναι τώρα προς πώληση, με τιμή σχεδόν 10,5 εκατομμύρια δολάρια, το σπίτι διατίθεται προς πώληση μέσω της εταιρείας Savills, που είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο για συμβούλους ακινήτων.

Το σημερινό γεωργιανό σπίτι που είναι διατηρητέο ​​στο Βαθμό ΙΙ βρίσκεται σε 51,64 στρέμματα γης και χτίστηκε στις αρχές του 19ου αιώνα από τον μεγαλύτερο αδερφό της Τζέιν Όστεν, τον Έντουαρντ.
Η Τζέιν γεννήθηκε στο σπίτι του Στίβεντον, το οποίο αρχικά βρισκόταν σε αλλού την ιδιοκτησία, και έζησε εκεί από το 1775 έως το 1801. Πολλά από τα σπουδαιότερα έργα της Όστιν γράφτηκαν κατά τη διάρκεια της ζωής της στο Χάμσαϊρ: Λογική και Ευαισθησία (1811), Υπερηφάνεια και Προκατάληψη ( 1813) και το Αβαείο Northanger (1817), για να αναφέρουμε μερικά.
Όταν ο πατέρας της Τζέιν αποσύρθηκε από τη θέση του υπεύθυνου του χωριού (village rector) μια θέση που κατείχε για περισσότερα από 40 χρόνια, μετακόμισε την οικογένειά του στο Μπαθ της Αγγλίας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Ελευθερία του Τύπου στη Κύπρο διανύει την ζωή εν τάφω χωρίς να αναμένεται καμιά ανάσταση, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον

Παγκόσμια Ημέρα για την Ελευθερία του Τύπου Της Γιώτας ΔημητρίουΑρχισυντάκτρια SkalaTimes “Με απόφαση της UNESCO, για το έτος 2024, η επέτειος της 3ης Μαΐου είναι

Δευτέρα της Λαμπρής στην Ορόκλινη με διασκέδαση, παιχνίδια, μουσική διαγωνισμούς και δωρεάν φλαούνες και ποτό

Ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Ορόκλινης κύριος Νεόφυτος Φακοντής και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου διοργανώνουν ένα υπέροχο πρόγραμμα για τη Δευτέρα του Πάσχα, 6

error: Content is protected !!