Φαίδωνας: Απειλές και βρισιές από στελέχη του Επιτελείου Χριστοδουλίδη επειδή τοποθετήθηκα (βίντεο)

Δε μπορεί ουτε να με βρίζουν και ούτε οργανώμενα να απειλούν εμένα και την οικογένεια μου, μέλη και στελέχη του  επιτελείου του Νίκου Χριστοδουλίδη επειδή έκανα μια πολιτική τοποθέτηση στο Facebook, κατήγγειλε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό OMEGA, ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος.

«Δεν θα αποφασίσούν τα στελέχη του επιτελείου του Νίκου Χριστοδουλίδη, αν θα πάθω καρκίνο, δεν θα αποφασίσουν αν θα πεθάνω, είπε ο κ.Φαίδωνος. Προώθησαν την ανάρτηση μου, σε κλειστό γκρούπ που είχαν με οδηγίες “απαντήστε του του βλάκα”, όπως κατήγγειλε.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φαίδωνος, τοποθετήθηκε ψες το βράδυ στο Facebook, οτι θα εισηγηθεί στο πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ  υποστήριξη του Ανεξάρτητου Υποψηφίου Ανδρέα Μαυρογιάννη, για το ήθος και την εντιμότητά του.

Ο κ. Φαίδωνος φιλοξενούμενος στην μεσημβρινή εκπομπή του OMEGA, δήλωσε οτι εάν ήταν συμφεροντολόγος θα έμενε σιωπηλός ή θα «πήγαινε» και αυτός με τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

«Δεν είναι έτσι τα πράγματα» όπως είπε, «από το επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη, είχαν έτοιμες δηλώσεις και ανακοινώσεις ενώ είχαν ετοιμάσει και βιντεάκια όπως είπε, σε περίπτωση που δεν περνούσε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης στον 2ο Γύρο, και θα έλεγαν στον κόσμο του ΑΚΕΛ, να ψηφίσουν τον Νίκο Χριστοδουλίδη»

Τώρα επειδή έμεινε έξω ο Αβέρωφ, συνέχισε ο κ. Φαίδωνος «παίζουν άλλη κασέτα», ότι «σοβαρομιλάτε, θα πάτε με το ΑΚΕΛ, τους καταστροφείς της Κύπρου;» Ενώ αν ηταν άλλως πως τα πράγματα θα ειχαν ήδη συνεργαστεί μαζί τους.

«Επιλέγουν τον διχασμό των ψηφοφόρων, γι’ αυτό εισηγούμαι στο πρόσωπο του Ανδρεα Μαυρογιάννη ενος καθαρού και έντιμου ανθρώπου» συμπλήρωσε ο κ. Φαίδωνος.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!