Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δικηγόρος, Βαγγέλης Πουργουρίδης


«Έφυγε» σήμερα ανήμερα των Χριστουγέννων ο γνωστός δικηγόρος Βαγγέλης Πουργουρίδης.
Ο  Βαγγέλης Πουργουρίδης ήταν γιος του τέως βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού, Χρίστου Πουργουρίδη.

Σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, Χρίστος Κληρίδης, εξέφρασε την θλίψη του, γράφοντας: «Ανήμερα Χριστουγέννων έφυγες Βαγγέλη Πουργουριδη για την γειτονιά των αγγέλων. Εμείς θα είμαστε πάντα μαζί σου, με την δυνατή φωνή σου».

Ο Αντιπρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, ο συνδημότης μας Γιώργος Χριστοφίδης σε ανάρτηση του έγραψε: «Απέραντη θλίψη για την απώλεια ενός φίλου, εξαίρετου συνάδελφου Δικηγόρου και ενός μάχιμου και ενεργού ανθρώπου. Ανήσυχο πνεύμα, δημιουργικό που ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια κατάφερε να προκαλέσει αλλά και να αφυπνίσει με τις παρεμβάσεις του το ενδιαφέρον του Δικηγορικού Κόσμου για το μέλλον του Κράτους Δικαίου στη χώρα μας. Ανεξάρτητα εάν κάποιος διαφωνούσε ή συμφωνούσε ο Βαγγέλης είχε τη τόλμη και τη μαγκιά με το διαπεραστικό, θαυμαστό και οξύ του λόγο να προβληματίσει.Συλληπητήρια στους οικείους του. Αιωνία ας είναι η μνήμη του».

Σε ανάρτηση του ο γνωστός συνδημότης μας Στέφανος Thompson έγραψε: «Στο καλό Βαγγέλη….Μόνο εσύ ξέρεις ποιά απ’τις 2 μάχες είναι η πιο άνιση. Αυτή που έδωσες σιωπηλά μόνος σου ή αυτή που δώσαμε ενάντια στο σύστημα.Το παλέψαμε πάντως … και ίσως σε ένα άλλο σύμπαν να υπάρχει Κράτος Δικαίου».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!