Δεν πήγαν στο Διεθνές Συνέδριο στις Βρυξέλλες…. Είχαν άλλες δουλειές! This is Cyprus!


Επιστολή προς τον Υπουργό Μεταφορών,
Επικοινωνιών και Έργων
κ. Γιάννη Καρούσο απέστειλε ο βουλευτής Λάρνακας κύριος Χρίστος Ορφανίδης.
Μέσα από την επιστολή φαίνεται για άλλη μια φορά ότι ζούμε σε ένα νησί στο οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι οποίοι βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά και σημαντικά πόστα συμπεριφέρονται με απαράδεκτο τρόπο, χωρίς να ανησυχούν για τις όποιες συνέπειες. Ίσως να σκέφτονται πως… “this is Cyprus”.
Πιο κάτω αυτούσια η επιστολή του βουλευτή Λάρνακας κ. Ορφανίδη

Φίλε Υπουργέ,

Πληροφορήθηκα από τα ΜΜΕ ότι ο Οργανισμός  ΕΑΤΕΟ,  ο οποίος έχει έδρα του την Κύπρο , διοργάνωσε, σε συνεργασία με τον EUROCONTROL, Διεθνές Συνέδριο στις Βρυξέλλες.

Στο Συνέδριο, στο οποίο συμμετείχαν 67 εκπρόσωποι από Διεθνείς Οργανισμούς (EUROCONTROL, IFALPA, IFACTA, IATA, Αρχές Πολιτικής Αεροπορίας, αεροπορικές εταιρίες) και 16 χώρες από διάφορες περιοχές του κόσμου, συζητήθηκαν σοβαρά θέματα που αφορούν άμεσα την Κύπρο , ως επίσης και οι παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στο FIR Λευκωσίας.

Στο Συνέδριο προσκλήθηκαν και οι δύο λειτουργοί του Υπουργείου σας που έχουν τοποθετηθεί στις Βρυξέλλες για θέματα πολιτικής αεροπορίας.

Δυστυχώς εξ όσων έχω πληροφορηθεί αυτοί δεν παρέστησαν στο Συνέδριο . Ο ένας επικαλέστηκε ότι έπρεπε να πάρει τα παιδιά του σε εκδρομή και ο άλλος ούτε καν απάντησε στην πρόσκληση.

Με την παρούσα επιστολή μου παρακαλώ όπως με ενημερώσετε για το καθεστώς εργοδότησης τους, τις υποχρεώσεις τους και σε τι ενέργειες προτίθεστε να προβείτε για την άρνηση τους να παρευρεθούν στο Συνέδριο.

Δυστυχώς τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτελεσματικά με την ανάληψη ευθηνών. Είμαι βέβαιος ότι θα εξετάσετε άμεσα την καταγγελία μου και αναμένω τα αποτελέσματα των ενεργειών σας.

Οι συγκεκριμένοι λειτουργοί πρέπει να αντιληφθούν ότι έχουν να επιτελέσουν ρόλο στην αποστολή τους και δεν εκπροσωπούν την Κύπρο για διακοπές.

Ευχαριστώ.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!