Ανακοίνωση ΑΚΕΛ Λάρνακας σχετικά με την απεργία των λιμενεργατών στο λιμάνι Λάρνακας και τις απαράδεχτες δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της κοινοπραξίας Kition Ocean Holdings


Η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Λάρνακας καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της κοινοπραξίας Kition Ocean Holdings Πάνου Αλεξάνδρου σχετικά με την απεργία των λιμενεργατών στο λιμάνι Λάρνακας. Ο επικεφαλής της διαχειρίστριας εταιρείας χαρακτήρισε τους λιμενεργάτες «παράνομους και τρομοκράτες» σε μια παντελώς απαράδεκτη δήλωση.

Η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Λάρνακας τοποθετήθηκε υπέρ της υλοποίησης της συμφωνίας για ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας της Λάρνακας ευθυγραμμιζόμενη πλήρως με τα θέλω της πόλης και της επαρχίας, στο πλαίσιο του αγώνα για να αποτραπεί η μετατροπή του λιμανιού σε ενεργειακό που θα ήταν καταστροφική εξέλιξη για τη Λάρνακα, για την ποιότητα ζωής των κατοίκων της. Ωστόσο, ξεκαθαρίσαμε εξ΄ αρχής ότι πρέπει να γίνουν σεβαστά όλα ανεξαιρέτως τα δικαιώματα και κεκτημένα των εργαζομένων για τα οποία δόθηκαν διαβεβαιώσεις και από την κοινοπραξία στο στάδιο των διαβουλεύσεων για υπογραφή της σύμβασης της παραχώρησης.

Ενόψει της διαφοράς που έχει προκύψει στο λιμάνι της Λάρνακας, καλούμε σε εφαρμογή των συμφωνιών και σε κάθε περίπτωση επίλυση των διαφορών μέσω του διαλόγου και των θεσμοθετημένων διαδικασιών. Οι ανοίκειοι χαρακτηρισμοί και οι σκληρές εκφράσεις δεν τιμούν κανένα.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!