Οι απανταχού φίλοι του Harry Potter αποχαιρετούν τον κινηματογραφικό Hagrid


Της Γιώτας Δημητρίου

Οι εκατομμύρια ανα την υφήλιο φανατικοί φίλοι του «Harry Potter» αποχαιρετούν τον κινηματογραφικό Hagrid.

Ο αγαπημένος μας Hagrid ο οποίος πρωταγωνιστούσε  σε όλες τις ταινίες του Harry Potter πέθανε σε ηλικία 72 ετών.

Ο Σκωτσέζος σταρ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Anthony Robert McMillan, ήταν περισσότερο γνωστός για το ρόλο του αγαπημένου θηροφύλακα του Hogwarts, Hagrid, αλλά και ως πρωταγωνιστής στο ρόλο του ψυχολόγου Δρ Έντι «Firz», Fitzgerald στο δράμα του ITV της δεκαετίας του ’90.

Όπως ήταν αναμενόμενο, από την ώρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος του, τα αφιερώματα στον ηθοποιό και κωμικό, ο οποίος βραβεύτηκε με OBE το 2006, έχουν ξεκινήσει, ανάμεσα στα αφιερώματα κι αυτά των πρωταγωνιστών του «Harry Potter», Daniel Radcliffe και Emma Watson καθώς και από τη συγγραφέα του έργου, JK Rowling.

Ο Anthony Robert McMillan κέρδισε το BAFTA καλύτερου ηθοποιού για τρεις συνεχόμενες χρονιές, για τον ρόλο του ως Dr Fitz, καθώς και δύο βραβεία BAFTA Scotland. 
Επίσης είχε δώσει τη φωνή του για τη μεταφορά στο BBC του παιδικού βιβλίου του Βασιλιά Καρόλου, The Old Man Of Lochnagar.

Ο ηθοποιός και κωμικός αφήνει πίσω την πρώην σύζυγό του Rhona Gemmell με την οποία παντρεύτηκε το 1999, την αδερφή του Annie Rae και τα παιδιά του: Spencer, που γεννήθηκε το 1992 και Alice, γεννημένη το 1998.

Ο 72χρονος ηθοποιός και κωμικός φημολογήθηκε ότι είχε σοβαρά προβλήματα υγείας στις αρχές του έτους, αφού αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το Comic Con του Λονδίνου τον Ιούνιο για ιατρικούς λόγους.

Η Emma Watson, η κινηματογραφική Ερμιόνη, από τη σειρά «Harry Potter», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στα ΜΚΔ:

«Ο Ρόμπι έμοιαζε σαν ο πιο διασκεδαστικός θείος που είχα ποτέ, αλλά πάνω απ’ όλα με νοιαζόταν βαθιά και με κατανοούσε ως παιδί και ως ενήλικας», έγραψε η Emma Watson, η οποίος ήταν 11 ετών όταν έπαιξε στην πρώτη ταινία «Harry Potter» η οποία βγήκε στους κινηματογράφους το 2001»
«Το ταλέντο του ήταν τόσο τεράστιο που ήταν λογικό να έπαιζε έναν γίγαντα – μπορούσε να γεμίσει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ χώρο με τη λάμψη του».
«Ρόμπι, αν ποτέ έχω την ευκαιρία να γίνω τόσο καλοσυνάτη, σε ένα κινηματογραφικό πλατό, όσο ήσουν εσύ μαζί μου, υπόσχομαι να το κάνω στο όνομα και στη μνήμη σου», έγραψε.
«Να ξέρεις πόσο σε λατρεύω και σε θαυμάζω. Θα μου λείψουν πραγματικά η γλύκα σου, τα παρατσούκλια σου, η ζεστασιά σου, τα γέλια και οι αγκαλιές σου. Μας έκανες οικογένεια. Να ξέρεις ότι ήσουν αυτό για εμάς».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Να καθαρίσει η πόλη από την προεκλογική προπαγάνδα!

Της Γιώτας Δημητρίου Δημοσιογράφος,  Αρχισυντάκτρια SkalaTimes  Αντιλαμβάνομαι ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι δημοσκοπήσεις έχουν κινητοποιήσει στο κόκκινο κάποιους υποψήφιους με χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις.

Το Υπουργείο Παιδείας οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις για το βιβλίο του Ανδρέα Νικολαϊδη ή έστω να αναθεωρήσει τη στάση του

Της Γιώτας Δημητρίου Το βιβλίο του ταλαντούχου συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιού Ανδρεά Νικολαϊδη, με τίτλο  «Η νήσος του Χαλκουντάν, μια κωμικοτραγική ιστορία», είναι ένα από

Συνέντευξη Ιάσωνα Ιασωνίδη: «Ζητούμε τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε τον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου, την οποία εμείς έχουμε ξεκινήσει εδώ και 7 χρόνια»

Ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιάσωνας Ιασωνίδης επαναδιεκδικεί τη θέση του στο νέο πλέον Δήμοτης Λάρνακας που περνά μέσα από τη μεταρρύθμιση και ενώνεται με Λιβάδια και

error: Content is protected !!