O “Creepy Joe” ξαναχτυπά, Viral το βίντεο με τις… συμβουλές του Joe Biden σε κοριτσάκι!

Ο «Creepy Joe» για πολλοστή φορά προκάλεσε αντιδράσεις με την στάση του απέναντι σε νέα κορίτσια, παιδιά!

Κατάφερε να γίνει viral τις τελευταίες μέρες ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, αλλά όχι για καλό σκοπό.

Ο «Creepy Joe» (ένας ομολογουμένως άσχημος χαρακτηρισμός που χρησιμοποιείται συχνά από τα αμερικανικά ΜΜΕ για τον Biden), σε βίντεο που κατέγραψε ο δημοσιογράφος Κάλεν Ντ’Αλμέιδα πλησιάζει ένα κοριτσάκι γύρω στα 12, που ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί του, βάζει το χέρι του στον ώμο της και της λέει: «Άκου μια ένα πολύ σημαντικό πράγμα που έχω πει στις κόρες και τις εγγονές μου: Καμία σοβαρή σχέση μέχρι να φτάσετε τα 30». Αιφνιδιασμένο το κοριτσάκι, από το γεγονός ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ της είχε πει κάτι τέτοιο, απάντησε εμφανώς αμήχανα «οκ, θα το έχω στο νου μου».

Ο δημοσιογράφος που κατέγραψε το βίντεο υποστηρίζει, μάλιστα, ότι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ προσπάθησαν να τον σταματήσουν.

Ο Creepy Joe Biden

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Joe Biden δημιουργεί αρνητική εικόνα γύρω από το όνομα του, αφού έχει ξανατύχει να δημιουργεί αμήχανο κλίμα ιδιαίτερα με νεαρά κορίτσια, παιδιά!
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα αμερικανικα μέσα ενημέρωσης να τον χαρακτηρίζουν «creepy Joe».
Τον περασμένο Μάρτιο ο Μπάιντεν έδωσε την ίδια συμβουλή για τις σχέσεις σε μαθήτριες δημοτικού ηλικίας 8 ετών (!) στη Φιλαδέλφεια προκαλώντας, τότε, αμήχανα χαμόγελα και πολλά αρνητικά σχόλια στα ΜΜΕ.

Τον Μάιο του 2020 ο Τζο Μπάιντεν είχε δώσει ένα φιλί στα χείλη της εγγονής του κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στην Αϊόβα, προκαλόντας και πάλι πολλά αρνητικά σχόλια.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!