«Τα σημάδια μένουν…» με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Τένιας Μακρή, στη Λάρνακα, για φιλανθρωπικό σκοπό

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Κύπρου (AYCY) στην Λάρνακα, η παρουσίαση του βιβλίου «Τα σημάδια μένουν…» της διακεκριμένης Ψυχολόγου και Οικογενειακής Συμβούλου Τένιας Μακρή.

Η παρουσίαση διοργανώθηκε μετά από πρωτοβουλία της Επιτροπής Κοινωνικής Προνοίας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων του Δήμου Λάρνακας και σκοπός ήταν η οικονομική στήριξη του Κέντρου Ημέρας Δικαίωμα Ελπίδας για παιδιά με αναπηρίες στη Λάρνακα, αφού όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια και το 30% των πωλήσεων από το βιβλίο της κ. Μακρή θα διατεθούν για οικονομική ενίσχυση του Κέντρου.

Κατά την παρουσίαση ανάγνωσε αποσπάσματα από το βιβλίο, ο γνωστό ηθοποιός και τραγουδιστής κ. Παναγιώτη Πετράκης.

Η Επιτροπή Κοινωνικής Προνοίας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων του Δήμου Λάρνακας, ως βασικό της στόχο έχει την προώθηση της κοινωνικής  ευημερίας των δημοτών καθώς τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.  Η βοήθεια αυτή μεταφράζεται διαμέσου διάφορων ενεργειών και δράσεων που εφαρμόζονται.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, χαιρετισμό απεύθυνε η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Άντρη Ανδρέου, η οποία μεταξύ άλλων ανάφερε «…Βασικός μας στόχος είναι η προώθηση της κοινωνικής  ευημερίας των δημοτών καθώς και στήριξη των ευπαθών ομάδων.  Η βοήθεια αυτή μεταφράζεται διαμέσου διάφορων δράσεων που εφαρμόζουμε, όπως και η σημερινή. Τα προβλήματα που φτάνουν σε εμάς είναι ποικίλης μορφής και προσπαθούμε να τα αντιμετωπίζουμε, ανταποκρινόμενοι όσο το δυνατό περισσότερο στο μέτρο των δυνατοτήτων μας. Με αυτό τον τρόπο στέλνουμε δικό μας μήνυμα υποστήριξης και βοήθειας».

Η Πρόεδρος και τα  Μέλη της Επιτροπή Κοινωνικής Προνοίας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων και κατ’ επέκταση ο Δήμος Λάρνακας, ευχαριστούν όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της παρουσίασης καθώς επίσης και όλους όσοι στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια αυτή.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους υποστηρικτές της εκδήλωσης το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Κύπρου (AYCY) και τα Βιβλιοπωλεία Πάργα.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Πολιτιστική ατζέντα Δήμου Λάρνακας

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024

error: Content is protected !!