Από το ραντεβού με την ιστορία η ΟΜΟΝΟΙΑ έφυγε με το κεφάλι ψηλά!

SkalaTimes Team
Φωτογραφίες: Omonoia News

«Έπεσε μαχόμενη» έγραψαν τα κυπριακά ΜΜΕ και είναι αλήθεια πως η ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία βρέθηκε απέναντι από το σκληρό αντίπαλο που λέγεται Man Utd, κατάφερε έστω και με την ήττα 2-3 να αγγίξει το θαύμα και στο πρώτο μέρος να πάει στα αποδυτήρια έχοντας προβάδισμα στο σκορ, μετά το γκολ του Ανσαριφάρντ στο 34ο λεπτό, που ξεσήκωσε τους οπαδούς των πρασίνων.

Ωστόσο, οι “Μπέμπηδες” μετά το πρώτο ημίχρονο επέστρεψαν με τις αλλαγές του Τεν Χαγκ και όπως ήταν αναμενόμενο έκαναν την ανατροπή, αφού ο Ράσφορντ (53′, 84′) και ο Μαρσιάλ (63′) άλλαξαν το σκορ με την ΟΜΟΝΟΙΑ όμως να καταφέρνει να μείωσει με τον Παναγιώτου (85′).

Το αποτέλεσμα 2-3 μόνο περηφάνια μπορεί να δίνει στον πράσινο λαό που κατάφερε να κάνει μια τέτοια εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα εκατομμυρίων με τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως είναι ο Ρονάλντο.

Από το ραντεβού με την ιστορία η ΟΜΟΝΟΙΑ έφυγε με το κεφάλι ψηλά!

Mετά τον αγώνα ο Λένον δήλωσε: “Μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Σκοράραμε δύο φορές, είχαμε κι άλλες φάσεις. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν πήραμε κάτι. Είμαστε χαρούμενοι για τη βραδιά, όμως στεναχωρημένοι που δεν πήραμε κάτι. Βγάλαμε ένταση, πετύχαμε δύο τέρματα. Είμαι στεναχωρημένος που δεν πήραμε κάτι. Δεχθήκαμε πίεση όμως στην εξέλιξη το πιστέψαμε και ίσως μπορούσαμε για κάτι καλύτερο Ελπίζω όλοι να απόλαυσαν το παιχνίδι. Ο κόσμος ήταν εξαιρετικός”.
Ο Παναγιώτου δήλωσε μετά τον αγώνα: “Δεν μπορώ να το περιγράψαω. ήταν ένα όνειρο. Το ότι σκόραρασ με κάνει πολύ ευτυχισμένο. Θα είναι κάτι που θα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή. Είμαι χαρούμενος και τώρα έχουμε το παιχνίδ στην Αγγλία. Είναι για εμάς όνειρο. Είχαμε καλή παρουσία. Λογικό να έχουν περισσότερο τη μπάλα. Ανταγωνιστήκαμε μία τεράστια ομάδα”.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά την επιστροφή της Man Utd στη Λάρνακα, στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν, στο Radisson Beach Resort πλήθος κόσμου περίμενε την ομάδα έξω από το ξενοδοχείο.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Εκδήλωση στη Λάρνακα εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη και ανακοίνωση δράσεων του Harris Kyriakides Foundation

SkalaTimes Πραγματοποιήθηκε το χθές το απόγευμα εκδήλωση εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη.Στην εκδήλωση, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, παρόντες στην κατάμεστη αίθουσα: ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας,

error: Content is protected !!