Book Market! Αυτο Σάββατο από το σύνδεσμο καταστηματαρχών του ιστορικού εμπορικού κέντρου Λάρνακας


Ο Σύνδεσμος καταστηματαρχών του ιστορικού εμπορικού κέντρου Λάρνακας διοργανώνει αυτό το Σάββατο παζαράκι βιβλίου, book market.
Με αφορμή την εκδήλωση αυτή, που θα γίνει στην πλατεία Ερμού, από τις 10 το πρωι μέχρι τις 2 το μεσημέρι, το skalatimes μίλησε με το Σύνδεσμο.

SkalaTimes


Πως γεννήθηκε αυτή ιδέα για το Larnaca Downtown Book market;
H  ιδέα αυτή γεννήθηκε στα πλαίσια των προσπαθειών του συνδέσμου των καταστηματαρχών του Ιστορικού Εμπορικού κέντρου για τη δημιουργία εκδηλώσεων ή δραστηριοτήτων που θα ομορφαίνουν την πόλη μας.  
Είναι μια εμπειρία που γίνεται αρκετά στο εξωτερικό και δεν είναι τόσο συχνή στην Κύπρο.  
Την ίδια ώρα είναι και μια εκδήλωση που προάγει τον πολιτισμό στην πόλη μας, για αυτό καλούμε και τον κόσμο να την αγκαλιάσει.
 
Ποιοι θα λάβουν μέρος;
Τρία βιβλιοπωλεία θα λάβουν μέρος στο ‘Larnaca Downtown Book market’.  Τα βιβλιοπωλεία αυτά είναι το «C.J Tofarides», το «Academic & General Bookshop Cyprus» και το «Περιδιάβαση».
Ο σύνδεσμος μας θα ήθελε να τα ευχαριστήσει και δημόσια για την συμμετοχή τους σε αυτή τη δραστηριότητα.  Ήρθαμε σε επαφές και με άλλα βιβλιοπωλεία του δήμου μας τα οποία είτε δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν ή είχαν ήδη κάτι άλλο προγραμματισμένο.  Ευελπιστούμε σε μια επιτυχημένη εκδήλωση το Σάββατο και καθιέρωση της εκδήλωσης αυτής στο μέλλον για μεγαλύτερη χρονική διάρκεια και περισσότερους συμμετέχοντες.
Η αγορά βιβλίου θα είναι το βασικό αντικείμενο της εκδήλωσης μιας και ο χώρος συνδυάζει πολλές άλλες υπηρεσίες.
 
Γιατί επιλέξατε την πλατεία Ερμού;
Η πλατεία Ερμού βρίσκεται σε ιδανικό σημείο, στο κέντρο της πόλης μας και συνδυάζει κάποια χαρακτηριστικά τα οποία θα βοηθήσουν την εκδήλωση.  
Υπάρχει άνεση χώρου για τους πάγκους που θα στηθούν αλλά και για το κοινό που θα θέλει να δει τα προσφερόμενα βιβλία.  
Επίσης υπάρχει απόσταση από αυτοκίνητα τα οποία δημιουργούν θόρυβο και την ίδια ώρα παρέχει και ασφάλεια για μικρά παιδιά που θα θέλουν να ψάξουν για βιβλία με τους γονείς τους.  
Είναι ένα σημείο από το οποίο περνούν επίσης αρκετοί τουρίστες οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν και αυτοί κάποιες αγορές μιας και θα υπάρχουν και ξενόγλωσσα βιβλία

Λογαριάζετε να διοργανώσετε κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις έτσι ώστε να φέρετε κόσμο στο κέντρο της πόλης;
Βεβαίως! O σύνδεσμος μας είναι σε προσπάθειες για τη δημιουργία και άλλων εκδηλώσεων παρόμοιας φύσης που να εμπλουτίζει την εμπειρία που μπορεί να αποκομίσει από το κέντρο της πόλης ο κάθε επισκέπτης.  
Μόλις είναι έτοιμη η επόμενη εκδήλωση μας, και σε συνεννόηση πάντα με το Δήμο Λάρνακας τον οποίο και ευχαριστούμε για τη βοήθεια στην παρούσα εκδήλωση, θα την ανακοινώσουμε στο κοινό.  

Θα θέλουμε το μήνυμά σας ως σύνδεσμος καταστηματαρχών του ιστορικού εμπορικού κέντρου της Λάρνακας
Το μήνυμα μας είναι ότι το κέντρο της πόλη μας συνδυάζει πάρα πολλές επιλογές και  με εμπλουτισμό από εκδηλώσεις τέτοιου είδους μπορεί να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στον επισκέπτη.  
Με τη σωστή οργάνωση και θέληση από τους τοπικούς φορείς της πόλης, το αποτέλεσμα που μπορούμε να πετύχουμε σαν πόλη της Λάρνακας είναι πολύ υψηλό και η διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης κινείται στα πλαίσια αυτής της λογικής.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Εκδήλωση στη Λάρνακα εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη και ανακοίνωση δράσεων του Harris Kyriakides Foundation

SkalaTimes Πραγματοποιήθηκε το χθές το απόγευμα εκδήλωση εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη.Στην εκδήλωση, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, παρόντες στην κατάμεστη αίθουσα: ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας,

error: Content is protected !!