Ωδείο Ανδρέας Γερολέμου για μαθητές που θέλουν να κερδίσουν από τα οφέλη της μουσικής αλλά και για παιδιά που θέλουν να προετοιμαστούν για μουσικές σχολές του εξωτερικού

Στο Ωδείο Ανδρέας Γερολέμου, στην Λάρνακα, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν ένα από τα μαθήματα που διδάσκονται στο ωδείο και να κερδίσουν μερικά από τα πολλά οφέλη που προσφέρει η ενασχόληση με την μουσική ή μπορούν να προετοιμαστούν για μουσικές σπουδές σε μερικά από τα καλύτερα πανεπιστήμια και μουσικές σχολές του εξωτερικού!

Οι επιτυχίες δεκάδων μαθητών του ωδείου Ανδρέας Γερολέμου, σε μουσικές σχολές και πανεπιστήμια του εξωτερικού, είναι η εγγύηση της ποιότητας των σπουδών που προσφέρει το Ωδείο Ανδρέας Γερολέμου! Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται!

Με εμπειρία 30 χρονών, σοβαρότητα και επαγγελματισμό ξεκινάει ακόμη μία ακαδημαϊκή μουσική χρονιά στο Ωδείο Ανδρέας Γερολέμου, στην Λάρνακα, στην περιοχή Χρυσοπολίτισσας. 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Διεύθυνση: Χρυσοπολιτίσσης 75 Λάρνακα 6015, Κύπρος
Τηλέφωνο: (00357) 24652964 
Κινητό: (00357) 99634319
Φαξ: (00357) 24652964 & (00357) 24654822
Email: gerolemou@cytanet.com.cy Website: https://agerolemouschoolofmusic.com

Λίγα λόγια για το Ωδείο Ανδρέας Γερολέμου

Tο “ΩΔΕΙΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ” ιδρύθηκε το 1993. Είναι μια σύγχρονη εκπαιδευτική μουσική σχολή, που μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων και με γνώμονα το σεβασμό απέναντι στην ανάπτυξη της επαγγελματικής οντότητας του μουσικού, διασφαλίζει την παροχή εκπαίδευσης με ψηλές προδιαγραφές. Έχει επανδρωθεί με αξιόλογους καθηγητές που η προσφορά τους στον εκπαιδευτικό τομέα είναι μεγάλη. Στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Λάρνακας με κλιματισμό, αίθουσα αναμονής, γραμματεια, 6 αίθουσες διδασκαλίας και μικρή αίθουσα συναυλιών. Η εκπαίδευση ξεκινά από την προσχολική ηλικία και ολοκληρώνεται με την απόκτηση πτυχίου και διπλώματος. Γίνονται επίσης μαθήματα για ενήλικες. 

Η νέα σχολική χρονιά, που αρχίζει σύντοµα, βρίσκει το Ω∆ΕΙΟ ΑΝ∆ΡΕΑΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ καταξιωµένο στις συνειδήσεις σας, να µπαίνει δυναµικά σε µία νέα φάση εξέλιξης του, µένοντας πιστό στους αρχικούς του στόχους: Ποιότητα σπουδών, συνεχής αναβάθµιση και αναζήτηση νέων τάσεων και αντιλήψεων. Πολύπλευρη µουσική εκπαίδευση πάνω σε υγιείς βάσεις. Πτυχία οργάνων και ανωτέρων θεωρητικών. Επικονωνία και σωστή πληροφόρηση. Συναυλίες, διαλέξεις, σεµινάρια και άλλες εκδηλώσεις που συνδέονται µε την µουσική. Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς µας βρίσκει έτοιµους µε καινούρια τµήµατα που θα βοηθήσουν σηµαντικά τη µουσική εξέλιξη των µαθηµάτων µας. Το ωδείο µας συνεργάζεται µε το Μουσικό Σχολείο ΣΕΙΡΙΟΣ Θεσσαλονίκης (Αναγνωρισµένο από το Ελληνικό Κράτος).

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!