Μια μικρή εισφορά δική μας μπορεί να σώσει την πεντάχρονη Βαλεντίνα

Ένα πεντάχρονο κοριτσάκι το οποίο πάσχει από εγκεφαλική παράλυση χρειάζεται επείγον εγχείρηση μέχρι τον Νοέμβριο.

Η κάθε μικρή έστω συνεισφορά είναι εξαιρετικά σημαντική έτσι ώστε να μπορέσει η μικρή Βαλεντίνα να μεταβεί στην Αμερική.

Το τετριμμένο «η κάθε μικρή εισφορά είναι μεγάλη» ισχύει και είναι μια πραγματικότητα που μπορεί να σώσει τη ζωή ενός παιδιού.

Όλοι μας ας συνεισφέρουμε οποιοδήποτε ποσό μπορούμε. Ακόμη κι ένα ευρώ (όπως γράφει και πιο κάτω το σημείωμα των ανθρώπων της μικρής) είναι σημαντικό.

Το Υπουργείο Υγείας έχει προσφέρει ήδη ένα ποσό και ευχόμαστε και τα διάφορα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα της Λάρνακας που ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ για κοινωφελή έργα να προσφέρουν και για την μικρή Βαλεντίνα. 

Το πιο κάτω σημείωμα αναρτήθηκε από κοντινούς ανθρώπους της μικρής Βαλεντίνας:

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;

Ξέρω…Οι περισσότεροι δεν θα δώσετε σημασία.. Τρεχάματα, διακοπές, παιδιά, έξοδα, βουνά προβλήματα στο δικό μας μικρόκοσμο… Είμαστε όλοι μαζί μέσα σε αυτό. Όμως δεν παύει να είμαστε Άνθρωποι… Και εγώ πιστεύω με όλη μου τη ψυχή στη δύναμη της ανθρωπότητας όταν θέλει να βοηθήσει και να κάνει κάτι καλό.

Σε αυτή τη περίπτωση ζητώ τη βοήθεια σας για τη Βαλεντίνα μας, ένα παιδί 5 ετών που στα 2 της διαγνώστηκε με σπαστική εγκεφαλική παράλυση / σπαστική διπληγία. Αν και μένει Λάρνακα και κατάγεται από Κύπρο, μέχρι στιγμής το Υπουργείο Υγείας Κύπρου δεν απάντησε εαν και πως θα βοηθήσει την περίπτωση της.

Κάνουμε λοιπόν ένα διαδικτυακό fundraising για τη μικρή μας φίλη γιατί χρειάζεται μέχρι το Νοέμβριο 2022 να κάνει εγχείρηση (επιλεκτική ραχιαία ριζοτομή) στην Αμερική για να απαλλαχτεί μια για πάντα από τη σπαστικότητα και να έχει μια κανονική παιδική ηλικία.

Με το σύνθημα ‘GIVE VALENTINA HER CHILDHOOD BACK’ καλούμε 100,000 άτομα να δώσουν από ΜΟΝΟ 1 ευρώ για να καλυφθούν τα έξοδα της εγχείρησης, διαμονής, φυσιοθεραπείας και εισητηρίων. Μπορείτε να διαβάσετε την ιστορία της και να κάνετε την εισφορά σας εδώ:

https://gogetfunding.com/give-valentina-her-childhood…/…

Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο γι’αυτό μοιραστείτε το με φίλους και οικογένεια, σήμερα είναι η Βαλεντίνα, αύριο μπορεί να είναι κάποιο δικό σου άτομο.

Ευχαριστούμε από καρδιάς!

Give Valentina her childhood back

#givevalentinaherchildhoodback»

Μπορείτε να βρείτε όλες της πληροφορίες για να συνεισφέρετε και εσείς για την Βαλεντίνα εδώ: https://gogetfunding.com/give-valentina-her-childhood…/

Η Meridianbet Sports Cyprus προχώρησε στη δωρεά ενός αξιοσέβαστου ποσού με σκοπό να βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται για την Βαλεντίνα.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!