Η Κύπρια (από την Λάρνακα) Stavri Papa ανάμεσα στους καλύτερους ανερχόμενους σκηνογράφους παγκοσμίως

Στις 6 Αυγούστου θα εγκαινιαστεί η 5η Παγκόσμια Έκθεση Σκηνογραφίας (World Stage Design- WSD) η οποία διεξάγεται στο Κάλγκαρι του Καναδά. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα βρίσκετε και η Κύπρια Σταύρη Πάπα (Stavri Papa) η οποία επιλέχθηκε, από διεθνής επιτροπή αναγνωρισμένων καλλιτεχνών, να εκθέσει την σκηνογραφική δουλεία της απο την παράσταση σύγχρονου χορού Kenophobia.

Φέτος το WSD έλαβε στο σύνολο 580 αιτήσεις συμμετοχής και η Σταύρη ξεχώρισε ανάμεσα στους 160 καλύτερους σχεδιαστές που επιλέχθηκαν συνολικά από όλο τον κόσμο (35 χώρες) και συγκεκριμένα στους 59 καλύτερους ανερχόμενους σχεδιαστές. Στην κατηγορία των ανερχόμενων σχεδιαστών η Σταύρη είναι το μοναδικό άτομο από την Κύπρο και Ελλάδα.  

H παράσταση Kenophobia έλαβε χώρα το 2018, στην Λάρνακα, στα πλαίσια της πρώτης Μπιενάλε Λάρνακας και ήταν μια πρωτοβουλία της Σταύρης σε συνεργασία με την Fibre Performing Arts και παραγωγή της Once In a Blue Moon.  

Για να γιορτάσουν αυτό το γεγονός η δημιουργική ομάδα Once In a Blue Moon και η Fibre Performing Arts θα ανεβάσουν διαδικτυακά την παράσταση για το κοινό στις 11 Αυγούστου, 21:30 ώρα Κύπρου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προβολή θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.onceinabluemoon.eu ή στο προφίλ @itsonceinabluemoon στο facebook και instagram.

Στον πιο κάτω σύνδεσμο η ομάδα μιλάει για αυτήν την δουλειά:

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Νεόφυτος Φακοντής παρουσιάζει τις θέσεις και το όραμα του για την Ορόκλινη, δίπλα του ο Δήμαρχος Βύρας

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης και υποψήφιος Αντιδήμαρχος Ορόκλινης μας προσκαλεί στην τελική προεκλογική του συγκέντρωση όπου θα παρουσιάσει τις υέσεις και το όραμα

Η Επιτροπή Ανάπτυξης πόλης και επαρχίας Λάρνακας καλεί τον Υπουργό να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με τη Μαρίνα-Λιμάνι

Ενόψει των τελευταίων εξελίξεων σε σχέση με την πορεία υλοποίησης του έργου της Ενιαίας Ανάπτυξης Λιμανιού και Μαρίνας Λάρνακας η Επιτροπής Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας

error: Content is protected !!