Η απολογία του Will Smith πέντε μήνες μετά το χαστούκι στον Chris Rock

SkalaTimes Team

Πέντε μήνες μετά το περιστατικό που πάγωσε την εκδήλωση των φετινών Όσκαρς και αναμφισβήτητα γράφτηκε για πάντα στις μαύρες σελίδες του θεσμού, ο Will Smith με ένα βιντεάκι στα ΜΚΔ απολογείται δημόσια και απαντά σε ερωτήσεις του κοινού και ξεκινάει με την ερώτηση γιατί δεν απολογήθηκε στον Chris Rock.

To βιντεάκι αρχίζει με τους υπότιτλους να γράφουν ότι «Ήταν ένα λεπτό, τους τελευταίους μήνες σκέφτηκα πολύ και δούλεψα πάνω στον εαυτό μου. Έχετε θέσει δικαίως πολλές ερωτήσεις και ήθελα κάποιο χρόνο να τις σκεφτώ».

Ο Will Smith κάθεται σε μια καρέκλα και διαβάζει την πρώτη ερώτηση: «Γιατί δεν απολογήθηκες στον Κρις κατά την παραλαβή του Όσκαρ, στην ομιλία σου;»
Και απαντά: «Ήμουν χαμένος σε εκείνο το σημείο, ήταν δύσκολο. Προσέγγισα τον Κρις αλλά το μήνυμα που ήρθε πίσω ήταν πως δεν ήταν έτοιμος να μιλήσει ακόμη και όταν θα είναι έτοιμος θα το κάνει.
Θα πω σε εσένα Κρις, απολογούμαι σε εσένα, η συμπεριφορά μου ήταν ανάρμοστη και είμαι εδώ όταν θα είσαι έτοιμος να μιλήσεις.
Θέλω να απολογηθώ στη μητέρα του Κρις. Είδα μια συνέντευξη που έδωσε η μητέρα του Κρις και η συνέντευξη ήταν ένα από τα πράγματα, (για το περιστατικό), που με έκανε να καταλάβω ότι εκείνη τη στιγμή του περιστατικού δεν μπορούσα να αντιληφθώ πόσοι άνθρωποι πληγώθηκαν.  Γι αυτό, θέλω να απολογηθώ στη μητέρα του Κρις, θέλω να απολογηθώ στην οικογένεια του Κρις, ειδικά στον Τόνι Ροκ, ξέρετε είχαμε καταπληκτική σχέση, ο Τόνι Ροκ ήταν ο φίλος μου και αυτό είναι ίσως ανεπανόρθωτο.
Πέρασα τους τελευταίους μήνες με μια επανάληψη και προσπάθεια κατανόησης του περιστατικού και των αντίκτυπων που είχε αυτό….».

Περισσότερα στο πιο κάτω βίντεο που ανέβηκε πριν λίγες ώρες και ήδη κάνει τον γύρο των ΜΚΔ και των Διεθνών ΜΜΕ:

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!