Ο Δήμος Αθηναίων ανοίγει επτά κλιματιζόμενες αίθουσες για την προστασία και την ανακούφιση όλων των πολιτών, παράδειγμα προς μίμηση και σε άλλες πόλεις και στην Κύπρο;

SkalaTimes Team

Ο Δήμος Αθηναίων ανοίγει επτά κλιματιζόμενες αίθουσες για την προστασία και την ανακούφιση όλων των πολιτών και γίνεται παράδειγμα προς μίμηση για άλλες πόλεις, αλλά και για πόλεις, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σκεφτείτε κλιματιζόμενες αίθουσες ανοικτές στο κοινό όπου θα μπορούν να ανακουφιστούν συμπολίτες μας που για διάφορους λόγους, (βλέπε οικονομική κατάσταση του τόπου), δεν έχουν κλιματιστικά στο σπίτι τους.

Θα μπορούσε ο προοδευτικός Δήμος της πόλης μας (Λάρνακας) να το εφαρμόσει με μία αίθουσα για αρχή και στην συνέχεια αν υπάρχει ζήτηση να προχωρήσει και σε δεύτερη.

Συγκεκριμένα λοιπόν στο Δήμο Αθηναίων:

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται, στο Δήμο Αθηναίων ανοίγουμε από τις 8:00 σήμερα και μέχρι την λήξη του φαινομένου, επτά (7) κλιματιζόμενες αίθουσες για την προστασία και την ανακούφιση όλων των πολιτών. Ευάλωτοι συνάνθρωποί μας, αλλά και όλοι όσοι για τον οποιοδήποτε λόγο δεν έχουν πρόσβαση σε κλιματισμό και δροσιά, μπορούν να βρουν ανακούφιση, φροντίδα αλλά και συντροφιά στους χώρους μας ανά πάσα στιγμή!
Παράλληλα μέσω του Βοήθεια στο Σπίτι, επισκεπτόμαστε όλους τους μοναχικούς δημότες που χρειάζονται στήριξη , για οδηγίες προστασίας, φροντίδα αλλά και συντροφιά.
Οι κλιματιζόμενοι χώροι, είναι οι εξής:

1. Λέσχη Φιλίας Κουκακίου, Δράκου 26-28, τηλ. 2109232044

2. Λέσχη Φιλίας “Η Ανάληψη του Κυρίου” Νέου Κόσμου, Χελντράιχ 15, τηλ.2109240403

3. Λέσχη Φιλίας Βοτανικού, Κοζάνης 4 – 2103423716

4. Λέσχη Φιλίας Κολοκυνθούς, Αίμονος 9 & Άστρους- 2105140877

5. Λέσχη Φιλίας Αγίου Ελευθερίου, Αχαρνών 372 – 2102012334

6. Λέσχη Φιλίας Κυψέλης Σκύρου & Καυκάσου- 2108815877

7. Λέσχη Φιλίας Αμπελοκήπων, Πανόρμου & Βαθέος – 2106459890

Στους χώρους θα τηρηθούν αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Επίσης, οι ομάδες streetwork του Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) θα συνεχίσουν, καθ’ όλη τη διάρκεια του καύσωνα το έργο τους, δίνοντας στον άστεγο πληθυσμό της πόλης τις απαραίτητες οδηγίες για την προστασία τους από τον καύσωνα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν προηγουμένως είτε απευθείας με τη Λέσχη Φιλίας για την οποία ενδιαφέρονται, είτε με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης του Δημότη 1595, είτε με το τηλεφωνικό κέντρο 2105277000.
Παράλληλα, έχει τεθεί σε λειτουργία από τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων “Γραμμή Βοήθειας”, μέσω της οποίας παρέχονται πληροφορίες για την υποστήριξη των κατοίκων της πόλης (2103638049 8:30-19:30).

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!