Αυτό το Σαββατοκύριακό στη Λάρνακα, Δάντης, Οικονομόπουλος, Melisses και Pool Party με τον DJ Petros

SkalaTimes

Ένα άκρως καλοκαιρινό weekend, περιμένει τη Λάρνακα, έτσι όπως πρέπει να είναι τα καλοκαίρια μας, με διασκέδαση και…παραλιακά.

Αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν στη πόλη μας μπορούμε να απολαύσουμε:

ΔΑΝΤΗΣ
Απόψε Παρασκευή 22 Ιουλίου, μπορούμε να απολαύσουμε τον Χρήστο Δάντη, στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου και μάλιστα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
Η συναυλία ξεκινά στις 20:30 στην Πλατεία Αγνοουμένων Αγίας Παρασκευής. Μαζί με τον καταξιωμένο Έλληνα τραγουδιστή θα βρίσκεται και ο Κώστας Φλουρένζου.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
Αύριο Σάββατο στις 10 το βράδυ στο αγαπημένο μας παραθαλάσσιο LUSH στο Μακένζι θα βρίσκεται ο Οικονομόπουλος. Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής των επιτυχιών έρχεται στη πόλη μας για να μας ξεσηκώσει με τις μουσικές του.
Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 99 996006

ΜΕΛΙΣΣΕΣ
Το διάσημο ελληνικό συγκρότημα ΜΕΛΙΣΣΕΣ έρχεται στο πολύ αγαπημένο μας Ammos Beach Bar την Κυριακή 24 Ιουλίου για να μας «αναγκάσουν» να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε.
«Η πολυαναμενομενη επιστροφη του Νο1 Συγκροτηματος ΜΕΛΙΣΣΕΣ στο Αμμος, ερχεται στις 24 Ιουλιου Κυριακη. ΜΕΛΙΣΣΕΣ Live στο Αmmos Beach Bar. Κυριακη 24 Ιουλιου – Ωρα Εναρξης 20:00
Πληροφοριες & Κρατησεις : 24828844. Χορηγος STELLA ARTOIS»

Pool Party
Και μη ξεχνάμε τα pool parties στο ξενοδοχείο Lebay (δρόμο Λάρνακας Δεκέλειας) που έχουν καθιερωθεί κι αυτό το καλοκαίρι, κάθε Σαββατοκύριακο και γίνονται μία από τις καλύτερες καλοκαιρινές προτάσεις στη Λάρνακα. Με τη θάλασσα μια ανάσα από την πισίνα, εξαιρετικό φαγητό και ποτά, φιλικό περιβάλλον και προσιτές τιμές, το Lebay Beach Hotel ξεχωρίζει κι αυτό το καλοκαίρι.
Αυτή την Κυριακή 24 Ιουλίου απολαμβάνουμε το μπάνιο μας στη πισίνα του ξενοδοχείου με τις μουσικές του DJ Petros.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Εκδήλωση στη Λάρνακα εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη και ανακοίνωση δράσεων του Harris Kyriakides Foundation

SkalaTimes Πραγματοποιήθηκε το χθές το απόγευμα εκδήλωση εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη.Στην εκδήλωση, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, παρόντες στην κατάμεστη αίθουσα: ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας,

error: Content is protected !!