Ανακοινώσεις Τμήματος Δημοσίων Έργων για Λάρνακα


1. Κοινωνικές εκδηλώσεις στη Λεωφόρο Μακαρίου στα Λειβάδια, Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, τις ακόλουθες ημερομηνίες στη Λεωφόρο Μακαρίου στα Λειβάδια, θα πραγματοποιηθούν κοινωνικές εκδηλώσεις από τον Δήμο Λειβαδιών.

  • Tην Παρασκευή 22/7/2022, μεταξύ των ωρών 19:00 – 01:00. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Παρασκευής μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ε. Παπαιωάννου, συνολικού μήκους 100μ. περίπου, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση να διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.
  • Tη Δευτέρα 25/7/2022 και την Τρίτη 26/7/2022, μεταξύ των ωρών 19:00 – 01:00. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου από τη συμβολή της με την οδό Βυζαντίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ε. Παπαιωάννου, συνολικού μήκους 200μ. μέτρων περίπου, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση να διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

2. Εργασίες συντήρησης δικτύου από τη CYTA στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 22/7/2022 και το Σάββατο 23/7/2022, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, σε τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης δικτύου, από την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (CYTA).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήμα αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από τη συμβολή της Λεωφόρου με την οδό Σ. Τιμάγια και για μήκος 300μ. περίπου, με κατεύθυνση προς λιμάνι, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!