Στην νέα ταινία του Netflix, “Persuasion”, η Λαρνακιώτισσα Αγνή Τσαγγαρίδη Σκοτ

Stewart Scudamore & Agni Scott (Mr and Mrs Croft στην ταινία)

SkalaTimes

Στην νέα ταινία του Netflix “Persuasion”, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Jane Austen, βλέπουμε και την Κύπρια, από τη Λάρνακα, ηθοποιό Agni Scott (Αγνή Τσαγγαρίδη Σκοτ).

Στην ταινία, την οποία μπορούμε πλέον να δούμε και στο Netflix Κύπρου, η Agni Scott υποδύεται την αδελφή του πρωταγωνιστή, που είναι ο κούκλος Αμερικανοβρετανός ηθοποιός και μουσικός Cosmo Jarvis, ο οποίος υποδύεται τον Captain Frederick.

H βασική πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η Dakota Johnson η οποία έγινε ιδιαίτερα διάσημη μέσα από τη ταινία “Fifty Shades of Grey”, κόρη των διάσημων ηθοποιών Don Johnson and Melanie Griffith.

Η αμερικανική δραματική ταινία, του 2022, “Persuation”, είναι σε σκηνοθεσία της Carrie Cracknell, και σε σενάριο των Ron Bass και Alice Victoria Winslow.

Η Agni Scott την οποία είχαμε δει και στο τελευταίο Bridget Jones Diary, να παίζει δίπλα από οσκαρικά ονόματα, πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα και μιας νέας, αμερικάνικης παραγωγής, ταινίας.

Το trailer της ταινίας Persuation:

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Ελευθερία του Τύπου στη Κύπρο διανύει την ζωή εν τάφω χωρίς να αναμένεται καμιά ανάσταση, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον

Παγκόσμια Ημέρα για την Ελευθερία του Τύπου Της Γιώτας ΔημητρίουΑρχισυντάκτρια SkalaTimes “Με απόφαση της UNESCO, για το έτος 2024, η επέτειος της 3ης Μαΐου είναι

error: Content is protected !!