ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Οι οπαδοί των Σέλτικς είναι ρατσιστές»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ρωτήθηκε για την έδρα που δεν θέλει να παίζει λόγω των οπαδών της αντίπαλης ομάδας και μίλησε για τους ρατσιστές οπαδούς των Σέλτικς.

«Ρατσιστές» χαρακτήρισε τους οπαδούς των Μπόστον Σέλτικς ο ΛεΜπρον Τζέιμς.  
Ο άσος των Λος Άντζελες Λέικερς που δεν μασάει ποτέ τα λόγια του φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The Shop» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε σε ποιο μέρος… σιχαίνεται να αγωνίζεται.

«Στη Βοστόνη, επειδή είναι ρατσιστές… γι ‘αυτό. Θα πουν οτιδήποτε. Έρχομαι αντιμέτωπος με αυτό όλη μου τη ζωή, δεν με πειράζει. Όπως αν ακούσω κάποιον κοντά μου, τον ελέγχω πραγματικά γρήγορα και μετά προχωράω στο παιχνίδι».


Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Να καθαρίσει η πόλη από την προεκλογική προπαγάνδα!

Της Γιώτας Δημητρίου Δημοσιογράφος,  Αρχισυντάκτρια SkalaTimes  Αντιλαμβάνομαι ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι δημοσκοπήσεις έχουν κινητοποιήσει στο κόκκινο κάποιους υποψήφιους με χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις.

Το Υπουργείο Παιδείας οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις για το βιβλίο του Ανδρέα Νικολαϊδη ή έστω να αναθεωρήσει τη στάση του

Της Γιώτας Δημητρίου Το βιβλίο του ταλαντούχου συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιού Ανδρεά Νικολαϊδη, με τίτλο  «Η νήσος του Χαλκουντάν, μια κωμικοτραγική ιστορία», είναι ένα από

Συνέντευξη Ιάσωνα Ιασωνίδη: «Ζητούμε τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε τον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου, την οποία εμείς έχουμε ξεκινήσει εδώ και 7 χρόνια»

Ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιάσωνας Ιασωνίδης επαναδιεκδικεί τη θέση του στο νέο πλέον Δήμοτης Λάρνακας που περνά μέσα από τη μεταρρύθμιση και ενώνεται με Λιβάδια και

error: Content is protected !!