Εγκαίνια νέου υπερσύγχρονου Οινοποιείου ΛΟΕΛ

Με κάθε λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν, την Τετάρτη 22 Ιουνίου, τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του νέου Οινοποιείου της ΛΟΕΛ στον Άγιο Συλά, Λεμεσού.

Πρόκειται για μια καθόλα σύγχρονη οινοποιητική μονάδα, με καινοτόμο εξοπλισμό, και με ταυτόχρονη δυνατότητα οινοποίησης μεγάλων ποσοτήτων αλλά και μικροοινοποίησης για εκλεκτές ποικιλίες σταφυλιών. Στόχος αυτού του επιτεύγματος είναι η παραπέρα μελέτη και ανάδειξη του κυπριακού κρασιού, των γηγενών ποικιλιών σταφυλιού και παραγωγή ψηλής ποιότητας προϊόντων. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Κώστας Καδής στην παρουσία πλήθους προσκεκλημένων από όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της αμπελοοινικής βιομηχανίας αλλά και αμπελουργών.

Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο Γενικός Διευθυντής Κυριάκος Χατζητοφής, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ‘για 80 σχεδόν χρόνια, η ΛΟΕΛ υπήρξε πρωταγωνιστής στην ιστορία της παραγωγής κρασιού και των οινοπνευματωδών ποτών στην Κύπρο.’ Ταυτόχρονα ανέφερε πως ‘η εταιρεία από την ίδρυση της υπήρξε ο πιο συνεπής υποστηρικτής των αμπελουργών και των ανθρώπων του μόχθου αφού η ίδια είναι δημιούργημα των αγώνων τους για καλύτερες συνθήκες διάθεσης των σταφυλιών τους. Με την ίδια συνέπεια υπηρέτησε τη κυπριακή παράδοση αναδεικνύοντας τα μοναδικά προϊόντα του τόπου μας’.

Ανέφερε επίσης πως είναι με συγκίνηση που καλωσορίζει στην εκδήλωση αμπελουργούς και οινοπαραγωγούς, τους πρωταγωνιστές της κυπριακής οινοποιίας με τους οποίους μας ενώνουν όπως είπε κοινοί αγώνες, προσπάθειες και πρωτοβουλίες, να αναδείξουμε και να προωθήσουμε εντός και εκτός Κύπρου το κρασί και κάλεσε ταυτόχρονα τη Κυβέρνηση όπως συμβάλει ενεργότερα στην ανάδειξη της ταυτότητας του κυπριακού κρασιού.

Καταλήγοντας ο κ. Χατζηττοφής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συντελεστές του έργου αλλά και τους εργαζόμενους της εταιρείας ΛΟΕΛ.

Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Λαϊκού, κ. Μίνως Χαραλάμπους, ο οποίος και ευχαρίστησε θερμά τόσο τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστα Καδή, όσο και τον τέως Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Γιώργο Λακκοτρύπη, για την αποφασιστική τους συμβολή στην υλοποίηση του έργου αυτού και στην όλη στήριξη που παρείχαν μέσω του Διευθυντή και των λειτουργών στη Διεύθυνση Βιομηχανίας και Τεχνολογίας, όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ο κ. Χαραλάμπους έκανε στη συνέχεια εκτενή αναφορά για την 20χρονη πορεία του Ομίλου Λαϊκού, τα επιτεύγματα  των τελευταίων χρόνων καθώς και στο ιστορικό ανέγερσης του νέου Οινοποιείου της ΛΟΕΛ. Κλείνοντας δε τόνισε ότι η ΛΟΕΛ με εχέγγυα την λαμπρή της πορεία  και την πολύχρονη της  εμπειρία,  εισέρχεται δυναμικά στην επόμενη δεκαετία με στόχο να καταστεί μεγάλος και αξιόπιστος πρωταγωνιστής στον τομέα της παραγωγής ποιοτικού κρασιού και να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην παραγωγή ζιβανίας, κουμανδαρίας και άλλων οινοπνευματωδών ποτών.

Τέλος, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα νέα μοναδικά κρασιά του Οινοποιείου, μερικά από τα οποία έχουν τύχει διακρίσεων και να περιηγηθούν στις νέες εγκαταστάσεις του Οινοποιείου. 



Ομιλία του Προέδρου του Ομίλου Λαϊκού Κου Μίνου Χαραλάμπους στην εκδήλωση των εγκαινίων του Οινοποιείου ΛΟΕΛ
22 Ιουνίου 2022
 
Φίλε Γ.Γ της Κ.Ε του ΑΚΕΛ Στέφανε Στεφάνου,
Αξιότιμε Κε Κώστα Καδή Υπουργέ Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος,
Αξιότιμε Κε Μιχάλη Χ’’Παντέλα , Υπουργέ Υγείας
Εξοχότατε Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας
Αξιότιμη κα Ακόλουθος της Πρεσβείας της Ελλάδας
Κύριοι εκπρόσωποι των Κομμάτων  ΔΗ.ΣΥ, ΔΗ.ΚΟ ΚΑΙ ΔΗ.ΠΑ  
Αξιότιμοι Κα και Κοι Βουλευτές ,
Φίλε Πρόεδρε της Ένωσης Δήμων και Δήμαρχε Λάρνακας
Κοι Δήμαρχοι Λεμεσού, Ύψωνα, Κάτω Πολεμιδιών, Μέσα Γειτονιάς, Αγ. Αθανασίου, και Γερμοσόγειας,
Αξιότιμε Κε Επίτροπε του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών
Αγαπητοί συνεργάτες
Κυρίες και κύριοι προσκεκλημένοι.
 
Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω εκ μέρους του Ομίλου Λαϊκού στη σημερινή τελετή με την οποία εγκαινιάζουμε και επίσημα τις εγκαταστάσεις του νέου οινοποιείου της ΛΟΕΛ.
Με το νέο αυτό οινοποιείο που αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα οινοποιεία που υπάρχουν στη Κύπρο, η ΛΟΕΛ εκφράζει την ετοιμότητά και αποφασιστικότητα  της να παραμείνει πρωταγωνιστής στην Κυπριακή αγορά σε ότι αφορά τα οινικά προϊόντα προσβλέποντας ταυτόχρονα  στη συνέχιση του ανοίγματός της με ανάλογη επιτυχία και σοβαρότητα στις αγορές του εξωτερικού. Το έργο αυτό αποτελεί παράλληλα ψήφο εμπιστοσύνης στο Κυπριακό κρασί και στους ανθρώπους του μόχθου, τους αμπελουργούς και τους οινοποιούς μας.
Ταυτόχρονα με τη λειτουργεία αυτών των εγκαταστάσεων η εταιρεία, εισέρχεται πλέον δυναμικά σε μια νέα εποχή, με μοναδικό της στόχο  να ανακτήσει την αίγλη της ως η πρωτοπόρα οινοβιομηχανία του τόπου. Με τις νέες της εγκαταστάσεις και την ευχέρεια που απέκτησε στις παραγωγικές της διαδικασίες  η ΛΟΕΛ, μπορεί να ατενίζει πλέον το μέλλον με αισιοδοξία και σιγουριά για ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα.
Αναπόδραστα σε τέτοιες σημαντικές στιγμές όπως και η αποψινή, η σκέψη μας στρέφεται πίσω στα δύσκολα εκείνα χρόνια   της δημιουργίας της εταιρείας όπου, η φωτισμένη σκέψη, ο ενθουσιασμός και η αποφασιστικότητα μιας χούφτας πρωτοπόρων αμπελουργών και εργατών, υπερέβαιναν  την μιζέρια, τις προκαταλήψεις και τις δυσκολίες της εποχής  και άνοιγαν δρόμους λαμπρούς, δημιουργώντας εδώ στη Λεμεσό,   τη πρώτη μεγάλη μετοχική εταιρεία οινοπνευματωδών, τη Λαϊκή Οινοποιητική Εταιρεία Λεμεσού τη ΛΟΕΛ.
Την εταιρεία που έμελλε στα 80 σχεδόν χρόνια ζωής της να γράψει τη δική της μεγάλη ιστορία.
Αν κάποιος μπορεί με σιγουριά να πει κάτι και να αναγνωρίσει σε αυτή την εταιρεία είναι το γεγονός πως όλα αυτά τα χρόνια της δημιουργικής της παρουσίας στο οινοβιομηχανικό γίγνεσθαι του τόπου μας, υπήρξε ο πιο  σταθερός συμπαραστάτης του Κύπριου αμπελουργού και όλων όσων διεκδικούσαν καλύτερες συνθήκες διάθεσης των προϊόντων τους. Παράλληλα υπήρξε διαχρονικά καινοτόμος σε μια σειρά προϊόντων κάποια από τα οποία συνεχίζουν την επιτυχή παρουσία τους στην ντόπια και ξένη αγορά.
Μια σειρά όμως πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων  στις αρχές  της  δεκαετίας του 2000, συνυφασμένες και με την επιχειρούμενη τότε ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έμελλε να επιφέρουν σημαντικές αλλαγές στον οινοποιητικό χάρτη της Κύπρου που επηρέασαν και την εταιρεία μας. Η οινοποιία στην Κύπρο εισήλθε την περίοδο αυτή σε μια δύσκολη φάση αφού έμελλε να είναι ένας από τους τομείς που θα δεχόταν  έντονο ανταγωνισμό με την ένταξη μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δυστυχώς τότε καμιά προετοιμασία και κανένα «δίκτυ προστασίας» δεν υπήρξε από μέρους της Πολιτείας που να στήριζε τις οινοβιομηχανίες και  το σπάνιο και μοναδικό προϊόν του τόπου μας, το κρασί.
Μέσα ακριβώς σε αυτές τις δύσκολες και ιδιόμορφες συνθήκες, ιδρύεται το 2002 ο Όμιλος Λαϊκού κάτω από τη σκέπη του οποίου εντάχθηκαν εκτός από τη ΛΟΕΛ, το Λαϊκό Καφεκοπτείο, η Πρίντκο, η Star Polybag και η Masterstar. Πρωτοποριακό εγχείρημα αφού οι αλλαγές αυτές συνέβαλαν έτσι ώστε οι εταιρείες αυτές να ενώσουν δυνάμεις για να αντέξουν στο νέο οικονομικό περιβάλλον που είχε εντωμεταξύ δημιουργηθεί.
Τα καλά αποτελέσματα των πρώτων χρόνων δεν είχαν δυστυχώς τη  συνέχεια που όλοι,  στελέχη και εργαζόμενοι, ανέμεναν παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλονταν.  Τα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν την δημιουργία του Ομίλου Λαϊκού βρήκαν το Όμιλο να επηρεάζετε σοβαρά από τις συνθήκες του έντονου ανταγωνισμού.
Συνθήκες πρωτόγνωρες  από κάθε άποψη που επιταχύνθηκαν και πολλαπλασιάστηκαν με  το ξέσπασμα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης το 2008.  Ο Όμιλος Λαϊκού ήταν ένας από τους οργανισμούς που βίωσε έντονα τις αρνητικές επιπτώσεις της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.  Παρά τις τεράστιες προσπάθειες που έγιναν από την τότε Διεύθυνση για να περιοριστούν οι συνέπειες της κρίσης αυτό δεν κατέστη δυνατό με αποτέλεσμα η οικονομική κατάσταση του Ομίλου να επιδεινωθεί περεταίρω.
 
Μέσα σε αυτές τις κρίσιμες και πολύ δύσκολες συνθήκες αναλάβαμε ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου το τέλος του 2009 παίρνοντας  τη σκυτάλη από την παλιά φρουρά με την υπόσχεση να αναδιοργανώσουμε τον Όμιλο Λαϊκού και να τον εκσυγχρονίσουμε, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ανάκαμψη και επάνοδό του στις επιτυχίες. Ένα έργο καθόλου εύκολο αν λάβει κανείς υπόψη την δεινή οικονομική κατάσταση που επικρατούσε στον Όμιλο, αλλά και το γεγονός ότι η Κυπριακή Οικονομία εισερχόταν σε νέες περιπέτειες και σε εντονότερη ύφεση με κορύφωση τα γνωστά γεγονότα του 2013 και της κατάρρευσης σημαντικού μέρους των εργασιών  των Κυπριακών Τραπεζών.  Η εμπειρία της κρίσης του 2013 στη Κύπρο υπήρξε καταιγιστική και πολυδιάστατη και αναπόφευκτα επηρέασε και τους τομείς που δραστηριοποιείται ο Όμιλος Λαϊκού.
 
Παρά τις αντιξοότητες και τις αρχικές απογοητεύσεις δεν τα παρατήσαμε αλλά πεισμώσαμε περισσότερο και καταφέραμε να υλοποιήσουμε με συνέπεια το Σχέδιο Δράσης που θέσαμε εξ’ αρχής παίρνοντας πολύ σημαντικές και τολμηρές ενίοτε και επώδυνες αποφάσεις κατορθώνοντας στο τέλος να ανατρέψουμε την αρνητική πορεία του ΟΜΙΛΟΥ επαναφέροντας τον σε κερδοφόρα πορεία.
 
Τα αποτελέσματα αυτών των προσπαθειών μιλούν από μόνα τους και με μεγάλη περηφάνεια και ικανοποίηση σας αναφέρω ότι από το 2016 και μετά ο Όμιλος κατάφερε να μπει σε κερδοφόρα πορεία με σημαντικά πλέον κέρδη και μεγάλη οικονομική ευρωστία. Οι κόποι και οι θυσίες όλων μας,  Διοικητικού Συμβουλίου,  Διευθυντικής Ομάδας και των εργαζομένων δικαιώθηκαν και μετά από πολλά χρόνια ο ΟΜΙΛΟΣ πέτυχε να γυρίσει σελίδα. 
 
Σήμερα, ο Όμιλος Λαϊκού εμπνέει σταθερότητα, δυναμισμό και αποτελεί ένα από τους πιο εύρωστους οικονομικά Οργανισμούς της Κύπρου κατέχοντας εξέχουσα θέση στην αγορά με τα εξαιρετικά προϊόντα που παράγει στις παραγωγικές του μονάδες.   Η ζιβάνα, τα κρασιά και η κουμανδαρία της ΛΟΕΛ και ο καφές του Λαϊκού είναι μερικά από αυτά, ενώ παράλληλα και με επιτυχία η εταιρεία MASTERSTAR  και τα κλιματιστικά GREE που αντιπροσωπεύει κατέχουν ηγετική θέση στον τομέα τους.
 
Εδώ να μου επιτρέψετε να σταθώ λίγο στην ναυαρχίδα των προϊόντων της ΛΟΕΛ, τη ζιβάνα ΛΟΕΛ, η οποία έχει ξεπεράσει τα Κυπριακά σύνορα και συναγωνίζεται με αξιώσεις επώνυμα διεθνή αλκοολούχα ποτά.  Η Πολιτεία οφείλει να στηρίξει και να προβάλει διεθνώς το εθνικό μας ποτό, την Κυπριακή ζιβανία.
 
Σημαντικές και αξιοπρόσεκτες από κάθε άποψη είναι και οι μεγάλες επιτυχίες που καταγράφει η Laiko Cosmos Trading Ltd αποτέλεσμα της
στρατηγικής απόφασης για συνένωση των εταιρειών διανομής του Ομίλου Λαϊκού και της Cosmos Trading.  Σήμερα η Laiko Cosmos Trading Ltd καταγράφει μια εξαιρετικά πετυχημένη πορεία στην Κυπριακή αγορά και κατέχει μια από τις πιο ζηλευτές θέσεις στον τομέα της πώλησης και διανομής επώνυμων προϊόντων ευρείας κατανάλωσης. Ένας βασικός λόγος της πετυχημένης πορείας της Laiko Cosmos Trading Ltd είναι και οι πολύ αρμονικές σχέσεις που έχουμε με τους συνεταίρους μας, τους οποίους και ευχαριστώ ιδιαίτερα.
 
Στο κατώφλι των 80 χρόνων της ΛΟΕΛ και  των 20 χρόνων της δημιουργίας του Ομίλου Λαϊκού, ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Γνώμονας των πράξεων μας είναι πάντοτε η καλή γνώση αυτού που επιχειρούμε η πειθαρχία και σύνεση. Για το σκοπό αυτό, έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα νέων και ικανών στελεχών για τους οποίους είμαστε πραγματικά περήφανοι. Ακόμη πιο περήφανοι νιώθουμε για όλο το προσωπικό που εργάζεται στο οικοδόμημα του Ομίλου μας για την εργατικότητα και το ύψιστο αίσθημα ευθύνης που τους διακατέχει και για τη στήριξη που παρείχαν στον Όμιλο στα δύσκολα χρόνια.  
 
Αγαπητοί μας προσκεκλημένοι, φίλες και φίλοι, στο φόντο λοιπόν αυτών των σημαντικών  αποφάσεων που στόχο είχαν την εκ βάθρων αναδιοργάνωση του Ομίλου, τέθηκαν και οι βάσεις για τη δημιουργία αυτής της σπουδαίας από κάθε άποψη παραγωγικής μονάδας που με καμάρι βλέπουμε να λειτουργεί άψογα  τα τελευταία 3 χρόνια με εξαιρετικά αποτελέσματα.
 
Για την ιστορία λοιπόν θα αναφέρω πως το 2016 είχε ληφθεί η απόφαση για εκποίηση του παλαιού εργοστασίου και η δημιουργία ενός νέου οινοποιείου, σύγχρονου, λειτουργικού και αντάξιου της ιστορίας αυτής της εταιρείας. Με συντονισμένες ενέργειες   κατορθώσαμε να εξασφαλίσουμε το τεμάχιο γης που βρισκόμαστε σήμερα από το κράτος και αμέσως άρχισαν οι διαδικασίες για τον σχεδιασμό, την ανέγερση και την εγκατάσταση νέων  μηχανημάτων στο νέο εργοστάσιο ΛΟΕΛ .
Το 2018 ολοκληρώθηκαν οι μελέτες και οι διαδικασίες προσφορών και τον Σεπτέμβριο του ιδίου χρόνου το έργο κατακυρώθηκε για εκτέλεση και εντός  10 μηνών έγινε κατορθωτό να ολοκληρωθεί και η ΛΟΕΛ να είναι σε θέση να παραλάβει τα σταφύλια της εσοδείας 2019 εγκαίρως. Φιλόδοξος μεν ο στόχος αλλά στέφθηκε και αυτός με επιτυχία.
Το  συνολικό κόστος του έργου ανήλθε γύρω στα €5εκ από τα οποία τα €3.5εκ αποτελούν το κόστος των κτιριακών εγκαταστάσεων και υποδομών ενώ το €1.5εκ αφορά  το κόστος του καινούργιου εξοπλισμού και μηχανημάτων.  Ο εξοπλισμός και τα μηχανήματα ενσωματώνουν ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σήμερα στην τεχνολογία παραλαβής, επεξεργασίας και ζύμωσης / οινοποίησης σταφυλιών με τις μεθόδους που επιβάλλουν οι ανάγκες για παραγωγή κρασιών ποιότητας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι για την ανέγερση του νέου Οινοποιείου δεν χρησιμοποιήσαμε οποιονδήποτε δανεισμό.  Το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησης του έργου προήλθε από ίδια κεφάλαια του Ομίλου ενώ σημαντική υπήρξε και η  ενίσχυση του 1.7εκ που κατορθώσαμε να εξασφαλίσουμε από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης μέσω του Εθνικού Προγράμματος Στήριξης του Αμπελοοινικού Τομέα.
Στόχος με  την πάροδο της  επόμενης 3ετίας, όλες οι δραστηριότητες της ΛΟΕΛ να μεταφερθούν και να ενταχθούν στο χώρο αυτό δημιουργώντας νέα μεγάλα πλεονεκτήματα από κάθε άποψη στη εταιρεία.
Μέσα από αυτές τις αποφάσεις και ενέργειες μας ,  η ΛΟΕΛ είναι πια έτοιμη να εισέλθει  δυναμικά στην επόμενη 20-ετία για να καταστεί ένας μεγάλος και αξιόπιστος πρωταγωνιστής στον τομέα της παραγωγής ποιοτικών προϊόντων: κρασιού, ζιβανίας, κουμμανδαρίας και άλλων οινοπνευματωδών ποτών εξυπηρετώντας όχι μόνον την Κυπριακή αγορά αλλά προσβλέποντας με σοβαρότητα ακόμα πιο δυναμικά στις αγορές του εξωτερικού.  
 
 
 
 
Κυρίες και κύριοι
Επιτρέψετε μου καταλήγοντας  να εκφράσω εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τις θερμές μας ευχαριστίες στη  διευθυντική ομάδα του ΟΜΙΛΟΥ και  της ΛΟΕΛ καθώς επίσης και στο προσωπικό της εταιρείας, για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για να ξεπεράσουν τις πρωτόγνωρες  δυσκολίες συνύπαρξης παραγωγής και ανέγερσης για να υλοποιηθεί στην ώρα του, με επιτυχία, το έργο που εγκαινιάζουμε.
Ευχαριστίες εκφράζω επίσης σε όλους όσους συνέβαλαν στις εργασίες  ανέγερσης, εγκατάστασης και ενεργοποίησης του εξοπλισμού της  νέας μας οινοποιητικής μονάδας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να εκφράσω στο Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και ιδιαίτερα στον τέως Υπουργό κο. Γιώργο Λακκοτρύπη, για την αποφασιστική τους συμβολή στην υλοποίηση του έργου αυτού και στην όλη στήριξη που παρείχαν μέσον του Διευθυντή και των λειτουργών στη Διεύθυνση Βιομηχανίας και Τεχνολογίας, όλο αυτό το διάστημα.
Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος,  Κο Κώστα Καδή, για την αποδοχή της πρόσκλησης να είναι μαζί μας στη τόσο σημαντική για μας τελετή των εγκαινίων αλλά, και για τη όλη στήριξη του Υπουργείου του.
Τέλος ευχαριστώ τον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών για τη δική του συμβολή στην όλη διαχείριση των Ευρωπαϊκών  Χρηματοδοτικών Πόρων  από τους οποίους τύχαμε ενίσχυσης.
Αξιότιμοι προσκεκλημένοι, αγαπητοί μας  φίλοι και συνεργάτες,  
Αναλογιζόμενος απόψε την πορεία μέσα από την οποία διήλθαμε, τις δυσκολίες, τις αγωνίες, τις προσπάθειες που καταβάλαμε, το έργο που έχουμε πετύχει όλα αυτά τα χρόνια,  με διακατέχει δέος, συγκίνηση αλλά και ικανοποίηση γιατί καταφέραμε, ίσως και με προσωπικό κόστος σε κάποιες περιπτώσεις, να κρατήσουμε όρθιο και  αναγεννημένο το όραμα των πρωτοπόρων δημιουργών αυτών των εταιρειών και να το παραδώσουμε ακμαίο και σε πορεία επιτυχίας στους νεότερους να το διαχειριστούν και να το πάρουν ακόμα πιο μπροστά.
Είμαστε αισιόδοξοι για τις μέρες που θα έρθουν και δηλώνουμε υπεύθυνα ότι,  με την ίδια ζέση, εργατικότητα  και αποφασιστικότητα σύντομα θα εγκαινιάσουμε αναγεννημένες και άλλες παραγωγικές μονάδες του Ομίλου μας.
Ως Όμιλος Λαϊκού δίνουμε υπόσχεση πως θα παραμείνουμε στο προσκήνιο της κυπριακής βιομηχανίας, έμπρακτα και όχι με λόγια, πρωτοπορώντας  πάντοτε στους τομείς που δραστηριοποιούμαστε.
Σας ευχαριστώ για τη παρουσία σας ευχόμενος σε όλους και στο καθένα ξεχωριστά κάθε καλό.
Νάστε καλά.
 
 
 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!