Συνάντηση Μαυρογιάννη με τη Γραμματεία της ΠΑΣΥΔΥ

Δελτίο Τύπου Εκλογικού Επιτελείου Ανδρέα Μαυρογιάννη

Συνάντηση με την Κεντρική Γραμματεία και Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΑΣΥΔΥ, πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος Προέδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Στο πλαίσιο των επαφών του με οργανώσεις και φορείς, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης αντάλλαξε απόψεις με την ηγεσία της ΠΑΣΥΔΥ για τις ανάγκες, τις προκλήσεις, αλλά και τις προοπτικές που παρουσιάζει η δημόσια υπηρεσία. Ο κ. Μαυρογιάννης τόνισε το κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει η δημόσια υπηρεσία στην υγιή σχέση των πολιτών με το κράτος.

Σε δηλώσεις που ακολούθησαν μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Μαυρογιάννης σημείωσε πως, πραγματοποιήθηκε μία πολύ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη για χρηστή διοίκηση.

Διαπίστωσε επίσης πως, υπήρξε σύγκλιση απόψεων με την ΠΑΣΥΔΥ για τη βελτίωση του δημόσιου τομέα και εν γένει τον ρόλο που διαδραματίζει η Συντεχνία ως κοινωνικός εταίρος, για ζητήματα που αφορούν ευρύτερα την κυπριακή κοινωνία αλλά και τη διακυβέρνηση του τόπου.

Καταλήγοντας, ο κ. Μαυρογιάννης ευχαρίστησε την ηγεσία της ΠΑΣΥΔΥ, για τη χρήσιμη και ουσιαστική συνάντηση.

Από την πλευρά του, ο Γ.Γ. της ΠΑΣΥΔΥ Στράτης Ματθαίου, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συναντίληψη απόψεων στα πλείστα θέματα που συζητήθηκαν με τον κ. Μαυρογιάννη.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!