H δήλωση του Michael Moore για την 4η Ιουλίου

Με μια «δήλωση» του στην ιστοσελίδα του, ο γνωστός Αμερικανός παραγωγός ντοκιμαντέρ, σεναριογράφος, συγγραφέας, δημοσιογράφος, ηθοποιός και αριστερός ακτιβιστής, Michael Moore, «γιόρτασε» την 4η Ιουλίου.

Η δήλωση του Michael Moore όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του:

Η δήλωσή μου

Καλωσορίσατε στο πάρτι Sparkler Substack για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας

Εγώ, ο Μάικλ Μουρ, υπερασπιζόμενος τη Ζωή, την Ελευθερία και την Επιδίωξη της Ευτυχίας και έχοντας βαρεθεί τελείως τα πρόσφατα γεγονότα που έχουν αναστατώσει την ηρεμία μου, δηλώνω τα εξής στις 4 Ιουλίου 2022:
1. Αρνούμαι να ζήσω σε μια χώρα που απειλείται από λευκή υπεροχή — και δεν φεύγω. Άρα έχουμε πρόβλημα.
2. Δεν μπορώ με καλή συνείδηση να συνεχίσω να λαμβάνω τα προνόμια της «πλήρους ιθαγένειας» σε αυτή τη γη, όταν όλες οι γυναίκες και τα κορίτσια της έχουν πλέον, με δικαστικό διάταγμα, κηρυχθεί επίσημοι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, χωρίς δικαιώματα στο σώμα τους και αναγκάζονται να συνεχίσουν την εγκυμοσύνη τους ακόμη και όταν δεν θέλουν.
3. Απαιτώ να σταματήσει η μαζική φυλάκιση Μαύρων Αμερικανών, να σταματήσει ο πυροβολισμός των Μαύρων από την αστυνομία και απαιτώ να γίνουν αποζημιώσεις στη μαύρη κοινότητα για όλα όσα πρέπει να υποφέρουν και να υπομείνουν αυτή τη στιγμή.
4. Επιμένω να αφαιρέσουμε κάθε Ρεπουμπλικανό από το Γραφείο τον Νοέμβριο. Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα έχει αποσυναρμολογηθεί και τα εναπομείναντα αδίστακτά του στοιχεία υπάρχουν τώρα καθαρά για να ανατρέψουν τα νόμιμα εκλογικά αποτελέσματα και να ανατρέψουν την εκλεγμένη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του αμερικανικού λαού. Αυτό πρέπει να σταματήσει χωρίς καθυστέρηση ή αμφιβολίες.

Επομένως, θα κάνω τα εξής:
~ Μέχρι να αποκατασταθούν πλήρως τα δικαιώματα των γυναικών και να κατοχυρωθούν τα ίσα δικαιώματά τους στο Σύνταγμά μας (τώρα που οι απαιτούμενες 38 πολιτείες έχουν περάσει την τροποποίηση για τα ίσα δικαιώματα), δεν θα σιωπήσω γι’ αυτό. Αν με προσκαλέσετε σε δείπνο, θα μιλώ μόνο για αυτό. Πάρτε με στο πάρτι σας και θα είναι, “Dobbs, Dobbs, και άλλα Dobbs!” Και δεν θα σταματήσω μέχρι να αποκατασταθεί ο Roe και μέχρι το 51% του Κογκρέσου είναι γυναίκες.
~ Θα βοηθήσω στη διοργάνωση μιας μαζικής εκδήλωσης Get Out The Vote ανάμεσα στα εκατομμύρια που με ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακούνε το podcast μου και διαβάζουν τη στήλη μου. Θα ενωθώ με άλλους για να περιοδεύσω στη χώρα. Κανένας υποψήφιος δεν θα λάβει την υποστήριξή μας εάν δεν υπογράψει μια υπόσχεση δηλώνοντας ότι θα ψηφίσει για να γίνει ο Roe v. Wade νόμος της χώρας, να καταστήσει παράνομη την καταστολή των ψηφοφόρων, αναβάθμιση του Obamacare σε Καθολική Φροντίδα Υγείας για Όλους. Να ψηφίσουν ισχυρούς νόμους για τον έλεγχο των όπλων και να τερματιστούν οι αστυνομικές εκτελέσεις και οι ρατσιστικές φυλακίσεις μαύρων πολιτών.
~ Θα βοηθήσω για μια εθνική απεργία, με όποια μορφή χρειαστεί, και αν θέλουμε να δούμε άμεση αλλαγή, παρακολουθήστε τι θα συμβεί όταν κλείσουμε ακόμη και το 10% της χώρας. Poof! Πάει η Wall Street! Χτυπήστε τους εκεί που μετράει.

Αυτό το δηλώνω.
Υπογεγραμμένο,
Μάικλ Μουρ
4 Ιουλίου 2022

https://www.michaelmoore.com/p/my-declaration


Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!