Δράσεις και εκδηλώσεις του ΣΑΛ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Το ΣΑΛ εις ένδειξη τιμής στους υπάλληλους που συμπλήρωσαν 30 χρονιά υπηρεσίας, πραγματοποίησε εκδήλωση στον Πολύχωρο Δημιουργικότητας και Πολιτισμού Λάρνακας την Τέταρτη 22 Ιουνίου 2022.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΑΛ το προσωπικό του ΣΑΛ καθώς και οικογένειες των τιμηθέντων προσώπων.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Γενικός Διευθυντής του ΣΑΛ κ. Άγγελος Χατζηχαραλάμπους και ο Αντιπρόεδρος του ΣΑΛ, Αντιδήμαρχος Λάρνακας κ. Ιάσων Ιασωνίδης ο οποίος πρόσφερε και αναμνηστικό δώρο στους τιμηθέντες εκ μέρους του Οργανισμού. Ακολούθησε ευχαριστήρια ομιλία εκ μέρους όλων των τιμηθέντων από τον Μηχανικό Αποχετεύσεων Λάρνακας κ. Χριστόδουλο Λαζάρου.

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
Πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουνίου 2022 η τελετή βράβευσης των 3 νικητών του διαγωνισμού ζωγραφικής που διοργάνωσε το ΣΑΛ για μαθητές πέμπτης και έκτης τάξης των δημοτικών σχολείων Λάρνακας με θέμα «Δεν πετώ ποτέ στο αποχετευτικό σύστημα…»

Η τελετή βράβευσης έγινε στον Πολυχώρο Δημιουργικότητας και Πολιτισμού Λάρνακας. Τα βραβεία τους παρέλαβαν από τον Αντιπρόεδρο του ΣΑΛ, Αντιδήμαρχο Λάρνακας κ. Ιάσων Ιασωνίδη, παρουσία του Προέδρου της Σχολικής Εφορείας, Μελών Διοικητικού Συμβουλίου, των γονέων των παιδιών και του Προσωπικού του ΣΑΛ.
Σκοπός της δράσης ήταν η δημιουργία κουλτούρας μαθαίνοντας στα παιδιά, τί να αποφεύγουν να απορρίπτουν στο αποχετευτικό σύστημα, ώστε αυτό να λειτουργεί ομαλά.
Tα σχέδια που υποβλήθηκαν αξιολογήθηκαν από τριμελή κριτική επιτροπή σχετική με το αντικείμενο του διαγωνισμού και 3 από τις ζωγραφιές που λήφθηκαν αξιολογήθηκαν ως οι καλύτερες.
🥇Πρώτο βραβείο: Χρυσοβαλάντης Γεωργίου, Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς – Μιχαλάκη Παρίδη.
🥈Δ εύτερο βραβείο: Δωρόθεος – Αλκίνοος Φωτίου, Δημοτικό Σχολείο Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄
🥉Τρίτο βραβείο: Αλέξανδρος Λυσάνδρου, Δημοτικό Σχολείο Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Νεόφυτος Φακοντής παρουσιάζει τις θέσεις και το όραμα του για την Ορόκλινη, δίπλα του ο Δήμαρχος Βύρας

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης και υποψήφιος Αντιδήμαρχος Ορόκλινης μας προσκαλεί στην τελική προεκλογική του συγκέντρωση όπου θα παρουσιάσει τις υέσεις και το όραμα

Η Επιτροπή Ανάπτυξης πόλης και επαρχίας Λάρνακας καλεί τον Υπουργό να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με τη Μαρίνα-Λιμάνι

Ενόψει των τελευταίων εξελίξεων σε σχέση με την πορεία υλοποίησης του έργου της Ενιαίας Ανάπτυξης Λιμανιού και Μαρίνας Λάρνακας η Επιτροπής Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας

error: Content is protected !!