Στην Πράγα ο Enrique Inglesias ξεσήκωσε τους χιλιάδες φαν του

SkalaTimes Team
Φωτογραφίες: SkalaTimes

Στο Ο2 Arena της Πράγας τραγούδησε ο Enrique Iglesias την περασμένη Τετάρτη 8 Ιουνίου και εκεί βρέθηκαν συνδημότισσες μας οι οποίες μας μετέφεραν το κλίμα.

«Σε ένα κατάμεστο O2 Arena, της Πράγας, ο Enrique Inglesias μέσα στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του κατάφερε να ξεσηκώσει τους χιλιάδες φαν του που δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να τραγουδούν από την αρχή μέχρι το τέλος της συναυλίας, σε ένα μαγευτικό show που θα μείνει σε όλους αξέχαστο!»

Το Ο2 Arena της Πράγας έχει χωρητικότητα 20 χιλιάδων και ήταν γεμάτο για την συναυλία του Βασιλιά της λάτιν ποπ μουσικής.

Ο Enrique Inglesias έχει πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 170 εκατομμύρια δίσκους και σε όλες τις συναυλίες του καταφέρνει να ξετρελαίνει τα πλήθη.

Τον Δεκέμβριο 2016, το περιοδικό Billboard τον κατέταξε στην 14η θέση με τους πιο πετυχημένους άνδρες καλλιτέχνες όλων των εποχών!

Εκτός από κούκλος, τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός, παραγωγός, ηθοποιός, είναι και φιλάνθρωπος. Έχει υποστηρίξει τους οργανισμούς City of Hope, Habitat for Humanity, Help for Heroes, Live Earth, the Muscular Dystrophy Association, Special Olympics, Save the Children, The Salvation Army αλλά και φιλανθρωπικά σωματεία όπως το Alex’s Lemonade Stand Foundation.

Ο Enrique έχει κερδίσει πάνω από 200 βραβεία από αρκετά φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένων 23 μουσικών βραβείων από το Billboard και 36 βραβείων λατινικής μουσικής από το Billboard καθώς και 8 Αμερικανικά μουσικά βραβεία, 1 Grammy (και 3 υποψηφιότητες), 5 Latin Grammy Awards, 10 World Music Awards, 6 βραβεία MTV, 19 βραβεία Premios Lo Nuestro (και 24 υποψηφιότητες) και 15 βραβεία Premios Juventud (και 21 υποψηφιότητες) κλπ. Έχει υπάρξει υποψήφιος πάνω από 465 για διάφορα βραβεία. Κέρδισε επίσης το βραβείο Best International Pop Act στα MTV της Ινδίας ενώ έχει χαρακτηριστεί “Βασιλιάς της λατινικής ποπ μουσικής”. Το 2000, βραβεύτηκε Most Fashionable Artist στα βραβεία μόδας VH1/Vogue. Το 2001, για την κυκλοφορία του δεύτερου αγγλόφωνου δίσκου του Escape, έλαβε το βραβείο Best-Selling Pop Male Artist και το βραβείο European Male Artist στα World Music Awards.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!