To 23ον Σύστημα Ελλήνων Ναυτοπροσκόπων Λάρνακας έκλεισε τα 80 του χρόνια και το γιόρτασε

Της Γιώτας Δημητρίου

To 23ον  Σύστημα Ελλήνων Ναυτοπροσκόπων Λάρνακας έκλεισε τα 80 του χρόνια και το γιόρτασε με μια μοναδική βραδιά στο Savino Live, με μουσικές μιας άλλης εποχής.

Η πρόσκληση του 23ου έλεγε:
«Σας περιμένουμε να ξεφαντώσουμε παρέα για τα 80 χρόνια του 23ου σε μια βραδιά σε ρυθμούς από άλλες εποχές που άλλοι τις λένε ρετρό, εμείς τις λέμε χρυσές! Διασκεδάζουμε παρέα με τις κορυφαίες μουσικές επιλογές του DJ George Nicolaou μέχρι τελικής πτώσεως!
Σχετικές Αμφιέσεις: Ευπρόσδεκτες».

Το Savino Live γέμισε με «παλαίμαχους» ναυτοπροσκόπους, νυν ναυτοπροσκόπους και γονείς ναυτοπροσκόπων.

Κι ήταν όλοι τους εκεί η Σοφία κι ο Σταμάτης, Πάνος, Στάθης και Καιτούλα κι ο Χαλίφης της Βαγδάτης….Όμως δεν ήρθες εσύ, το χαμόγελό σου, λείπει η ζωή μου η μισή κι ότι είν’ δικό σου.
(Ναι, ένα από τα τραγούδια «μιας άλλης εποχής»).

Οι φωτογραφίες είναι από το τρικούβερτο πάρτι που έγινε στο Savino Live, γιατί όπως γνωρίζουμε, όσοι υπήρξαμε πρόσκοποι, κανείς δεν ξέρει να διασκεδάζει καλύτερα από τους προσκόπους (σε όποιο σύστημα και αν ανήκουν).

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Να καθαρίσει η πόλη από την προεκλογική προπαγάνδα!

Της Γιώτας Δημητρίου Δημοσιογράφος,  Αρχισυντάκτρια SkalaTimes  Αντιλαμβάνομαι ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι δημοσκοπήσεις έχουν κινητοποιήσει στο κόκκινο κάποιους υποψήφιους με χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις.

Το Υπουργείο Παιδείας οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις για το βιβλίο του Ανδρέα Νικολαϊδη ή έστω να αναθεωρήσει τη στάση του

Της Γιώτας Δημητρίου Το βιβλίο του ταλαντούχου συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιού Ανδρεά Νικολαϊδη, με τίτλο  «Η νήσος του Χαλκουντάν, μια κωμικοτραγική ιστορία», είναι ένα από

Συνέντευξη Ιάσωνα Ιασωνίδη: «Ζητούμε τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε τον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου, την οποία εμείς έχουμε ξεκινήσει εδώ και 7 χρόνια»

Ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιάσωνας Ιασωνίδης επαναδιεκδικεί τη θέση του στο νέο πλέον Δήμοτης Λάρνακας που περνά μέσα από τη μεταρρύθμιση και ενώνεται με Λιβάδια και

error: Content is protected !!