Το πουλλίν δεν επέτασεν αλλά ο Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου ξεσήκωσε το θέατρο στα γέλια

SkalaTimes

Το πουλλίν δεν επέτασεν, τελικά, ψες στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο της Λάρνακας, αλλά ο Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου, ο συγγραφέας της κυπριακής κωμωδίας και πρωταγωνιστής του έργου, κατάφερε να ξεσηκώσει το θέατρο στα γέλια.

Η θεατρική ομάδα «Αρχάγγελος Κιτίου» με το ταλέντο τους, αλλά και το έξυπνο χιούμορ του συγγραφέα, κέρδισαν το πιο δυνατό χειροκρότημα.

Μουσικές, χιούμορ, πλοκή, χορός, ωραία σκηνικά και ένα μήνυμα στο τέλος για την αληθινή αγάπη, γιατί ο ρομαντισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητα του συγγραφέα, κάτι που φαίνεται, έστω και διακριτικά, στα έργα του που μέχρι σήμερα ήταν όλα (πετυχημένες) κωμωδίες.

Η παράσταση ήταν sold out αλλά όσοι δεν ήσασταν χθες στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας μπορείτε να την απολαύσετε στις 24 του μήνα στο Θέατρο Περβολιών.

Το SkalaTimes ήταν εκεί και παρακολούθησε την ευχάριστη αυτή κυπριακή κωμωδία που κάνει τον θεατή να σκάει στα γέλια.
Συγχαρητήρια σε όλους τους ηθοποιούς της παράστασης:
Σπυρίδωνα Π.Κ Σπύρου, Σπυριδώνα Θεοχάρους, Ευγένιο Ευγενίου, Αντρούλα Νικολάου, Νίκη Πλυσή, Jean Paul Talbot, Αγαμέμνων Παττίχη, Χαρά Χαραλάμπους, Πανίκο Αναστασίου, Γιώργο Χριστοδούλου.

Να αναφέρουμε ότι η σκηνοθεσία ήταν των Σπυρίδωνα Π.Κ Σπύρου και της Νίκης Πλυσή.
Την επιμέλεια σκηνικών και κουστουμιών είχε η Σκεύη Ανδρονίκου και τον φωτισμό και τον ήχο ανέλαβε ο Μάριος Σπύρου.

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Λάρνακας κ. Ανδρέας Πασιουρτίδης και ο Βουλευτής Αμμοχώστου κ. Μιχάλης Γιακουμή.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Εκδήλωση στη Λάρνακα εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη και ανακοίνωση δράσεων του Harris Kyriakides Foundation

SkalaTimes Πραγματοποιήθηκε το χθές το απόγευμα εκδήλωση εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη.Στην εκδήλωση, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, παρόντες στην κατάμεστη αίθουσα: ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας,

error: Content is protected !!