Συνάντηση Λέσχης Ανάγνωσης Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λιβαδιών με θέμα την ποίηση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 13 Μαΐου η συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λιβαδιών με θέμα την ποίηση.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο Μουσείο Καλαμουργικής και κατά την συνάντηση τα μέλη της Λέσχης απάγγειλαν δικά τους ποιήματα καθώς και ποιήματα Ελλήνων διακεκριμένων ποιητών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λιβαδιών κ. Μάριος Αρμένης, η αντιπρόεδρος της Παγκύπριας Επιτροπής Προώθησης Γραμματισμού κ. Φλώρα Τιμόθεου, η επιστημονική σύμβουλος της επιτροπής καθηγήτρια γλωσσολογίας στο πανεπιστήμιο Λευκωσίας κ. Άντρη Παπακυριακού και το μέλος της Επιτροπής, επίσης καθηγήτρια  στο πανεπιστήμιο Λευκωσίας κ.  Μύρια Θράσου.

Τον συντονισμό της συνάντησης έκανε η Μυρούλα Μαππούρα και την παρουσίαση του θέματος η Χρυστάλα Ελευθερίου.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με την Λουΐζα Μαππούρα και τον Αλέξανδρο Θράσου. 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!