Οδηγίες προς σχολές Οδηγών και τους εκπαιδευτές οδηγών με βάση τα περί Λοιμοκαθάρσεως (Καθορισμός μέτρων για Παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19) Διατάγματα


Κάθε Σχολή Οδηγών που παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης σε υποψήφιους οδηγούς και κάθε εκπαιδευτής οδηγών καθώς και οι εξεταστές οδηγών, θα πρέπει να εφαρμόζουν τα πιο κάτω:

  1. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους επιβαίνοντες στο όχημα.
  2. Πρέπει να γίνεται καθαρισμός των χερουλιών, χειρολαβών, μεταλλικών επιφανειών, καθισμάτων, ζωνών ασφαλείας κλπ του οχήματος, τουλάχιστον μία φορά τη μέρα.
  3. Συνίσταται να υπάρχει υγρό αντισηπτικό χεριών εντός του κάθε οχήματος για χρήση από τον εκπαιδευτικό/εξεταζόμενο και τον εκπαιδευτή/εξεταστή.
  4. Τα συστήματα κλιματισμού/θέρμανσης επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται με την προϋπόθεση εισαγωγής φρέσκου αέρα στο όχημα και μη χρήσης της λειτουργίας ανακυκλωμένου αέρα.
  5. Τα παράθυρα του οχήματος να παραμένουν ανοικτά κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αν είναι εφικτό.
  6. Ο μέγιστος αριθμός προσώπων που δύνανται να επιβαίνουν στο όχημα είναι τρία, περιλαμβανομένου του εκπαιδευτή και του εκπαιδευόμενου.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!