Μαθήματα Πυγμαχίας (Boxing lessons) στο TIME Private Institute

Text Follows in English

Με μεγάλο ενθουσιασμό το TIME Private Institute ανακοινώνει ότι τα μαθήματα πυγμαχίας διδάσκονται τώρα στους άνετους χώρους του, από τον έμπειρο προπονητή  Louis Charalambous (του Trojan Gym & Fight Club) που είναι γνωστός στην πυγμαχία αλλά και στη διδασκαλία παιδιών και ενηλίκων.
Τα μαθήματα διδάσκονται σε ένα ασφαλές, εκπαιδευτικό περιβάλλον. Αποτελούν εξαιρετική διέξοδο για τα επίπεδα ενέργειας του παιδιού σας και θα βελτιώσουν την τεχνική και τη φυσική του κατάσταση.

It is with great enthusiasm that TIME Private Institute announces that Boxing Lessons are now taught at our facility by our highly-experienced coach, Louis Charalambous (of Trojan Gym & Fight Club) who is adept in boxing for sport and teaching children and adults of all ages These classes are taught in a safe, educational environment. They are a great outlet for your child’s energy levels and will improve their technique and fitness.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!