Στους ημιτελικούς του ISC το local band The Smallest Creature

SkalaTimes

Το Local band της Λάρνακας,  “The Smallest Creature”, του Στέφανου Μαρνερίδη και της παρέας του, κατάφεραν με το τραγούδι “October Song” να μπουν στους ημιτελικούς του ISC και συγκεκριμένα στην κατηγορία στίχοι.

Το συγκρότημα αποτελούν: Στέφανος Μαρνερίδης (τραγούδι, κιθάρα, συνθέσεις), Παύλος Παπαδόπουλος (μπάσο), Ανδρέας Ματθαίου (κιθάρα) και Ιάκωβος Στυλιανίδης (ντραμς).

Μίλτος Καρατζάς: Οι The Smallest Creature θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν μια διεθνή καριέρα
Με αφορμή την διάκριση αυτή, του Local band της πόλης μας, το SkalaTimes επικοινώνησε σήμερα με μία από τις πιο γνωστές μουσικές φυσιογνωμίες της Ελλάδας, με τον άνθρωπο ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με μεγάλα ονόματα της ελληνικής και ξένης δισκογραφίας και έχει χαρακτηριστεί ως ο Mr Greek Music Man, με τον κ. Μίλτο Καρατζά, ο οποίος μας έχει πει για τους The Smallest Creature: «Έπεσαν στην αντίληψη μου οι The smallest Creature, που απ’ ότι αντιλαμβάνομαι είναι ένα γκρουπ από την Κύπρο. Έχουν πολύ ενδιαφέρον, τόσο οι συνθέσεις τους, όσο και ο ήχος τους. Και είναι κρίμα που είναι περιορισμένοι σε μια μικρή αγορά όπως η Κύπρος… Σε οποιαδήποτε μεγαλύτερη αγορά, θα είχαν πολύ περισσότερες ελπίδες, να γίνουν γνωστοί και να πραγματοποιήσουν μια διεθνή καριέρα».

Ο Μίλτος Καρατζάς με Enrique Iglesias, Bonnie Tyler και τον αείμνηστο Μίκη Θεοδωράκη

Να αναφέρουμε ότι ο Διεθνής Διαγωνισμός Συγγραφής Τραγουδιού (Iinternational Songwriting Competition ) είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός τραγουδιού του οποίου η αποστολή είναι να προσφέρει την ευκαιρία τόσο σε επίδοξους όσο και σε καταξιωμένους μουσικούς να ακούσουν τα τραγούδια τους σε μια επαγγελματική, διεθνή σκηνή.
Το ISC έχει σχεδιαστεί για να καλλιεργεί το μουσικό ταλέντο των μουσικών σε όλα τα επίπεδα και να προωθεί την αριστεία στην τέχνη της μουσικής. Ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικοί από κάθε γωνιά της γης μπορούν να συμμετάσχουν.


Το ISC διαθέτει την πιο διάσημη επιτροπή κριτών από όλους τους διαγωνισμούς σύνθεσης τραγουδιών και μουσικής στον κόσμο, προσφέροντας την προβολή και την ευκαιρία σε όσους διακριθούν να ξεχωρίσουν.
Το ISC κλείνει φέτος 20 χρόνια ζωής.

Πιο κάτω το τραγούδι των The Smallest Creature που κατάφερε να μπει στους ημιτελικούς του ISC, με τίτλο October Song:



Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!