Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η δεντροφύτευση που διοργάνωσε το Inner Wheel Larnaca-Kitio District 96

SkalaTimes Team

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11 η δεντροφύτευση που διοργάνωσε το  Inner Wheel Larnaca-Kitio District 96 στην Οδό Λούθερ Κινγκ, λίγο πιο κάτω από την Υπεραγορά Σκλαβενίτη, στο δρόμο που βρίσκονται οι «Αδελφοί Χρίστου».

Η δεντροφύτευση πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη επιτυχία.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Ιάσωνας Ιασωνίδης ο οποίος εκπροσωπούσε τον Δήμο Λάρνακας, χαιρέτισε την πρωτοβουλία αυτή και τόνισε για άλλη μια φορά πως ο Δήμος Λάρνακας είναι στηρίζει πάντα, όσο μπορεί, τέτοιες πρωτοβουλίες που ομορφαίνουν τη πόλη μας αλλά συνάμα βοηθούν στο περιβάλλον. Ο Αντιδήμαρχος συγχάρηκε τους παρευρισκομένους που αψήφησαν τον κρύο καιρό, στους 7 βαθμούς και έδωσαν το παρόν τους φυτεύοντας ένα δέντρο.

Με τη σειρά της η Πρόεδρος του Inner Wheel Larnaca-Kitio District 96 κ. Τζουλιάνα Έλληνα, είπε πως αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά από δεντροφυτεύσεις που θα ακολουθήσουν. Η κ Τζουλιάνα ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και όσους όσους στήριξαν την δεντροφύτευση αυτή.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τη σημερινή δεντροφύτευση:

Η ταμπέλα που έχει τοποθετηθεί στο χώρο με τα ονόματα όσων έχουν συνεισφέρει για την δεντροφύτευση

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με τα αεροπορικά δικαιώματα καταναλωτών

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι προτίθενται να ταξιδεύσουν αεροπορικώς, όπως ενημερωθούν για τα δικαιώματά τους ώστε να

Διεξαγωγή αθλητικής δραστηριότητας με τίτλο “C4VIP Ποδηλασία με άτομα με και χωρίς οπτική αναπηρία”

Δελτίο Τύπου Mια ανυπέρβλητη εμπειρία αλληλεπίδρασης μέσω αθλητισμού στο φυσικό περιβάλλον βίωσαν νέοι με οπτική αναπηρία και χωρίς οπτική αναπηρία ποδηλατώντας μαζί με διπλά ποδήλατα τύπου tandem. Η αθλητική

error: Content is protected !!