Με την φίλη του Άννα Βίσση γιόρτασε τα γενέθλια του ο DJ Γιάννης Ανδρέου

«Να ζήσεις Γιάννη και χρόνια πολλά μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά, παντού να σκορπίζεις του DJ το φως και όλοι να λένε να ένας σοφός», αυτό τραγούδησε η Άννα Βίσση και άλλοι φίλοι του συνδημότη μας DJ Γιάννη Ανδρέου, στην Αθήνα πριν λίγες μέρες.

Ο γνωστός και αγαπημένος μας DJ γιόρτασε τα γενέθλια του στο Hotel Ερμού, εκεί όπου τραγουδά η πολύ καλή του φίλη Άννα Βίσση, ενώ στις φωτογραφίες και βιντεάκια που ανέβασε στα ΜΚΔ είδαμε την «απόλυτη» να του τραγουδά μαζί με την υπόλοιπη παρέα, την ώρα που του έπαιρνε την τούρτα, για να σβήσει τα κεράκια.

Δεν ξέρουμε πόσο χρονών έγινε ο Γιάννης, αλλά ξέρουμε πως παραμένει ένας έφηβος σε πνεύμα και εμφάνιση, ένας έφηβος που έχει συνδέσει όλη του τη ζωή με τη μουσική που τόσο πολύ αγαπά.

Το SkalaTimes του εύχεται χρόνια πολλά, δημιουργικά, αγαπησιάρικα, ευτυχισμένα και μουσικά!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!