«Μουσικό/Müzik pαnαyιrι online concert»!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζουμε με το «Μουσικό/Müzik pαnαyιrι online concert»!

Το “Μουσικό/Müzik pαnαyιrι” επιστρέφει διαδικτυακά με τις καλύτερες στιγμές από τις δύο περασμένες συναυλίες, την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στις 8:00 μ.μ. από το κανάλι της Κίνησης πολιτισμού στο YouTube και από τις σελίδες μας @CulturalMovementCY & @Music Connect People στο Facebook. 

Ξαναδείτε ή Δείτε, όσοι δεν είχατε την ευκαιρία προηγουμένως, τις δύο εκπληκτικές Κύπριες ερμηνεύτριες Νιγιάλ Οζτούρκ και Φρειδερίκη Τομπάζου με τους μουσικούς της δικοινοτικής τους μπάντας «Let’s Sing Together Band» να ερμηνεύουν ξανά τραγούδια γνωστά και στις δύο κοινότητες. Ζήστε μέσω της οθόνης σας στιγμές που ξανανάβουν την ελπίδα της επανένωσης της πατρίδας μας.

 

Διοργανωτές

Κίνηση Πολιτισμού  

«Kıbrıs Tek Yurt Hep Birlikte – Κύπρος Μια Πατρίδα, Όλοι Μαζί»

Στηρίζει

UNFICYP

Χορηγός Επικοινωνίας:

Dialogos Media Group

BASIN BÜLTENİ

“Müzik/Μουσικό Panayırı online concert” ile devam ediyoruz!

“Μουσικό/Müzik Panayırı” son iki konserinden en güzel anlarla 30 Ocak Pazar akşamı saat 20.00’de Kültür Hareketi’nin YouTube kanalından ve Facebook’taki @CulturalMovementCY & @Music Connect People sayfalarımızdan bu kez online olarak geri dönüyor. 

Daha öncesinde görme fırsatı bulamayanların görebilmesi, görenlerin tekrar görebilmeleri için Kıbrıslı iki muhteşem şarkıcı Niyal Öztürk ve Frideriki Tombazu iki toplumlu grupları “Let’s Sing Together Band”ın müzisyenleri ile birlikte iki toplumda da bilinen tanınmış şarkıları tekrar seslendirecekler. Yurdumuzun yeniden birleşmesi umudunu yeniden alevlendiren anları bu kez ekranlarınız aracılığıyla yeniden yaşayın.

YouTube link: https://youtu.be/Nx352TULHTg

Organizatörler:

Kültür Hareketi

“Kıbrıs Tek Yurt Hep Birlikte – Κύπρος Μια Πατρίδα, Όλοι Μαζί”

Destekleyen:

UNFICYP

Medya sponsoru:

Dialogos Medya Grubu

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανθεστήρια Λάρνακας 2024 και βραβεία

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19  Μαΐου 2024, η Γιορτή των Ανθεστηρίων στη Λάρνακα. Στις 6.00 μ.μ. στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) έγινε η παρέλαση στην οποία έλαβαν

error: Content is protected !!