«Upskilling – Προετοιμάσου σωστά για την αγορά εργασίας»,από το EUROPE DIRECT Δήμου Λάρνακας και τον ΟΝΕΚ

To EUROPE DIRECT Δήμου Λάρνακας και ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «Upskilling – Προετοιμάσου σωστά για την αγορά εργασίας», το Σάββατο – 27 Νοεμβρίου 2021 και η ώρα 09:30-13:30.

Στόχος της ημερίδας είναι να βοηθήσει τους/ις νέους/ες να προετοιμαστούν κατάλληλα για την αγορά εργασίας ετοιμάζοντας ένα σωστά δομημένο βιογραφικό σημείωμα και παράλληλα αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες επικοινωνίας που χρειάζονται κατά τη διαδικασία εξεύρεσης εργασίας. Επίσης θα κατανοήσουν πώς θα δημιουργήσουν το προσωπικό τους brand (εικόνα), που θα έχει θετικό αντίκτυπο στην επαγγελματική, αλλά και στην προσωπική τους ζωή.

Εισηγήτριες του εργαστηρίου θα είναι: η κα Στάλω Γιουτανή, Σύμβουλος της Υπηρεσίας Καθοδήγησης Καριέρας του ΟΝΕΚ, η Δρ Ανθή Αυλωνίτη, Λέκτορας στη Σχολή Business & Management του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και η κα Έλενα Ανδρέου, SEO Specialist; Branding Strategist; CEO & Founder at Go Digital Globally.

Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής μέσω του συνδέσμου στη σελίδα Ημερίδα “Upskilling-Προετοιμάσου σωστά για την αγορά εργασίας” – Kepli (onek.org.cy), μέχρι την Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου και η ώρα 12:00.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Επισημαίνεται ότι θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας εξάπλωσης της πανδημίας Covid-19, όπως έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Υγείας. Επίσης απαραίτητη είναι η προσκόμιση αποδεικτικού στοιχείου (SafePass) κατά την είσοδο στο χώρο.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 24822580.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!