SkalaTimes YesterPlays “ I’d Do Anything for Love (But I Won’t Do That) “

To SkalaTimes παρουσιάζει σήμερα στη Σαββατιάτικη στήλη του SkalaTimes YesterPlays το “ I’d Do Anything for Love (But I Won’t Do That) “ των Meat Loaf και Lorraine Crosby.

 Κάτω από το βιντεάκι, με το τραγούδι, λίγα λόγια για την ιστορία του τραγουδιού

To I’d Do Anything for Love (But I Won’t Do That) είναι ένα τραγούδι σε μουσική και στίχους Jim Steinman και πρωτοηχογραφήθηκε από τους Meat Loaf και Lorraine Crosby.
Το τραγούδι, συμπεριλήφθηκε στον δίσκο Bat Out of Hell II: Back into Hell, το 1993.
Το single που κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά σημείωσε μεγάλη επιτυχία, φτάνοντας νούμερο 1 σε charts 28 χωρών.Υπήρξε, επίσης, το πρώτο νούμερο 1 του Metal Loaf στα αμερικανικά charts Billboard Hot 100 καθώς και στα βρετανικά, όπου εκεί έγινε το single με τις περισσότερες πωλήσεις για το 1993.
Μέσω του τραγουδιού αυτού, ο Metal Loaf, κέρδισε ένα Grammy Award for Best Solo Rock Vocal Performance.

Ποιος είναι όμως ο Metal Loaf;
Ο Michael Lee Aday
 (γεννημένος ως Marvin Lee Aday στις 27 Σεπτεμβρίου 1947 – ) είναι Αμερικανός τραγουδιστής, μουσικός, τραγουδοποιός, παραγωγός και ηθοποιός, που περισσότερο γνωστός είναι ως Meat Loaf.Ως μουσικός είναι ιδιαίτερα γνωστός για την τριλογία δίσκων Bat Out of Hell (1977, 1993 και 2006), η οποία συνολικά έχει πουλήσει πάνω από 43 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.Ο πρώτος εκ των τριών δίσκος, μετά από 40 χρόνια, σχεδόν, συνεχίζει και πουλάει 200 χιλιάδες δίσκους ετησίως, το οποίο παρέμεινε στα charts για εννέα χρόνια, κάνοντας το έτσι ένα από τα πιο επιτυχημένα άλμπουμ όλων των εποχών.Οι ζωντανές εκτελέσεις του Meat Loaf χαρακτηρίζονται από θεατρικότητα, αλλά γνωστός επίσης είναι και για το εύρος της φωνής του. Έχει εμφανιστεί σε περίπου 50 τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!