Cheese Brownies από την Άννα (Baking Secrets by Anna)

Η Άννα (Baking Secrets By Anna) σήμερα μας ετοιμάζει νοστιμότατα Cheese Brownies! Δοκιμάστε να τα φτιάξετε και θα ξετρελαθείτε με την τελειότατη γεύση τους!
Kάτω από το βίντεο της Άννας, διαβάστε την ιστορία των Brownies.

Μπράουνις μίγμα:
2/3 ποτ. Βούτυρο ανάλατο
140γρ σοκολάτα
1 ποτ. Ζάχαρη
2 αυγά
1 κρόκο αυγού
1 κ.γ. Βανιλλίνη
1 1/4 ποτ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 ποτ. Κακάο
1/2 κ.γ. Αλάτι

Τυρί κρέμα:
225γρ τυρί κρέμα
1/3 ποτ. Ζάχαρη
1 κρόκο αυγού
1 κ.γ. Βανιλλίνη

“Τα brownies, είναι μια γλυκιά απόλαυση που προέρχεται από τις ΗΠΑ και τον Καναδά και ανάγονται χρονικά στις αρχές του 20ού αιώνα. Ο αστικός μύθος λέει ότι μια socialite, η Bertha Palmer από το Σικάγο ζήτησε από έναν ζαχαροπλάστη να δημιουργήσει ένα επιδόρπιο κατάλληλο για κυρίες που παρευρίσκονταν στο Chicago World’s Columbian Exposition, ένα από τα πιο σημαντικά event της εποχής εκείνης που διεξαγόταν στο ξενοδοχείο του συζύγου της, το Palmer House Hotel. H ίδια, φαίνεται να ζήτησε ένα γλυκό που να μοιάζει με κέικ που ωστόσο να είναι μικρότερο σε ποσότητα, για να μπορούσε να συμπεριληφθεί στο lunch box που προσφερόταν. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία του, πρώτου στο είδος του, Palmer House Brownie με καρύδια και γλάσο από βερίκοκο.
Με το πέρασμα των χρόνων τα brownies “μεταφέρθηκαν” στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και οι Ευρωπαίοι αγάπησαν τη νέα πρωτότυπη συνταγή. Μάλιστα το εν λόγω γλύκισμα δεν άργησε να γίνει ιδανικό ταίρι με γάλα αλλά και με έναν ζεστό espresso ή cappuccino”
(Πηγή ιστορίας των Brownie: https://www.coffeemag.gr/)

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!