Η απάντηση σε κάθε ερώτηση είναι η Αλήθεια

Η απάντηση σε κάθε ερώτηση είναι η Αλήθεια
Πρέπει να το μοιραστώ μαζί σας. Δεν γίνεται αλλιώς. Γιατί εσείς… Δηλαδή χωρίς εσάς….

Μισό. Μια παύση εδώ. Για χρόνια έλεγα πως αν με κόψεις στα δύο ο μισός είμαι γράμματα και ο άλλος μισός σάρκα και οστά. Αυτή η πλευρά του εαυτού μου χωρίς εσάς θα ήταν λειψή.

Όχι, δεν γράφω μόνο για μένα. Και δεν μπορώ να ακούω τους συγγραφείς που λένε «εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι αναγνώστες, εγώ γράφω για πάρτη μου». Μα αν, φίλε μου, γράφεις για πάρτη σου είσαι καταγραφέας σκέψεων, κρατάς, σαν να λέμε, προσωπικό ημερολόγιο. Ο συγγραφέας γράφει και για τους άλλους. Μοιράζεται.

Πρέπει, λοιπόν, οπωσδήποτε (το έχω ανάγκη) να μοιραστώ μαζί σας τη γέννηση του νέου μου παιδιού. Της ΑΛΗ8ΕΙΑΣ. Μέσα από αυτό το μοίρασμα αποκτά υπόσταση αυτό το έργο. Αλλιώς είναι μισό. Ισχνά υπαρκτό. Ανήκει στο φαντασιακό.

Αυτό το μοίρασμα εύχομαι να είναι η απαρχή για την αναζήτηση της δικής σας Αλήθειας. Γιατί χωρίς αυτήν, το ξέρω και το ξέρετε, κι ας μην το παραδεχόμαστε συχνά, τίποτα δεν έχει νόημα.

Είτε πρόκειται για τη δουλειά που θέλετε να κάνετε, τους ανθρώπους που επιθυμείτε να έχετε δίπλα σας, τον τρόπο που θέλετε να εκφράζεστε στη ζωή σας, να τη ζείτε, τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις, η Αλήθεια σας είναι εκεί και το μόνο που ζητά είναι αποδοχή και έκφραση.

Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης αυτού του βιβλίου. Να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τον πιο αυθεντικό εαυτό σας και να απεγκλωβιστείτε από αυτόν τον άτιμο το φόβο που τόσο μας απομακρύνει από τον πυρήνα μας.

(Αν βιάζεστε να συναντήσετε τη δική σας ΑΛΗ8ΕΙΑ, βρείτε το βιβλίο εδώ)

Ο τίτλος του έργου, λοιπόν, είναι Η ΑΛΗ8ΕΙΑ και ο υπότιτλος «Ένα συναρπαστικό ταξίδι στις 8 Ανθρώπινες Ανάγκες». Πρόκειται για μια ιστορία. Ο ήρωας του βιβλίου παλεύει να απαντήσει στο ερώτημα «Πώς θα κερδίσω την αγάπη των άλλων;». Αυτό δεν ψάχνουμε όλοι από τη μέρα που γατζωνόμαστε στο στήθος της μάνας, μέχρι τη μέρα που αφήνουμε την τελευταία μας πνοή; Αγάπη;

Αυτό λοιπόν είναι το αρχικό του κίνητρο. Η πρώτη Αλήθεια που αναζητά. Επισκέπτεται ένα νησί που δεν υπάρχει στο χάρτη, το ΝηΣί του Ανθρώπου (επιτέλους θα μάθετε πώς προέκυψε η έννοια του ΝηΣιού πριν από 20 χρόνια) και συναντά τους μελετητές των 8 Ανθρώπινων Αναγκών οι οποίοι του ανοίγουν διαδοχικές πόρτες στο μυαλό και στη ψυχή.

Μέσα από τη σύνθεση αυτών των γνώσεων ανακαλύπτει κάτι που ανατρέπει όλα όσα μέχρι τότε θεωρούσε αυτονόητα. Αυτή η Αλήθεια, αν διαδοθεί, είναι ικανή να επηρεάσει την ανθρωπότητα με έναν απίθανα καταλυτικό τρόπο. Όπως η Αλήθεια κάθε ανθρώπου. Όπως και η δική σας (Ναι ναι, η δική σας. Το γιατί το εξηγώ προφανώς στο βιβλίο).

Το ίδιο ταξίδι με τον Μαρτίνο, τον ήρωα, θα κληθείτε να κάνετε κι εσείς μέσα από τις σελίδες του βιβλίου. Προορισμός, ποιος άλλος, η δική σας Αλήθεια.

ΑΛΗ8ΕΙΑ, πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να δραπετεύσετε από τη φυλακή της γνώμης των άλλων και να απελευθερώσετε την Αυθεντικότητά σας; Αν μόλις άγγιξα μια ευαίσθητη χορδή μέσα σας, νομίζω ότι θα το λατρέψετε.

Την αγάπη μου,
Νικόλας Σμυρνάκης

ΥΓ
Για προπαραγγελίες πατήστε εδώ

Κυκλοφορεί από τις 3/11 στα βιβλιοπωλεία.

Βρείτε όλα τα βιβλία ΕΔΩ (νέο σετ 4 βιβλίων που συνοδεύεται από κούπα «ΑΛΗΘΕΙΑ»)

Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!