Εγκαίνια για το Πολυδύναμο Συνεδριακό Κέντρο Λευκάρων

Η Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας και ο Δήμος Λευκάρων ετοιμάζουν τα εγκαίνια του Πολυδύναμου Συνεδριακού Κέντρου Λευκάρων την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Νουρής.

Το έργο, κόστους τριών εκατομμυρίων ευρώ, συγχρηματοδοτήθηκε από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία, το Υπουργείο Εσωτερικών και το Δήμο Λευκάρων.

Αποτελείται από μια κεντρική αίθουσα συνεδρίων χωρητικότητας 450 ατόμων και πολλές άλλες μικρότερες αίθουσες συναντήσεων και εκδηλώσεων. Η εγκατάσταση είναι εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό, καθώς και εξοπλισμό μεταφράσεων και απευθείας μεταδόσεων.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Δήμαρχος Λευκάρων κ. Σοφοκλέους είχε πει: «Το νέο Συνεδριακό Κέντρο θα ωφελήσει τα Λεύκαρα, καθώς και τις γειτονικές κοινότητες, δίδοντας ώθηση στις δυνατότητες ολόχρονου συνεδριακού τουρισμού στην ορεινή Λάρνακας και ενισχύοντας την οικονομία των υπαίθριων περιοχών. Το Κέντρο όμως δεν ανήκει μόνο στα Λεύκαρα. Ανήκει σε ολόκληρη την Κύπρο και θα προσφέρει τελευταίας τεχνολογίας εγκαταστάσεις για εκδηλώσεις από ολόκληρο το νησι».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!