Βουλεύτρια Μαρίνα Νικολάου: “Αντί οι κυβερνώντες να επιχειρούν να διχάσουν τον κόσμο σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους καλά θα κάνουν να φροντίσουν να ενισχύσουν τα δημόσια νοσηλευτήρια”

Δήλωση βουλεύτριας ΑΚΕΛ Μαρίνας Νικολάου σε σχέση με την έλλειψη κλινών και τη διαχείριση του τέταρτου κύματος πανδημίας

Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για την διαχείριση του τέταρτου κύματος πανδημίας από την κυβέρνηση και από τον ΟΚΥΠΥ.

Εδώ και μέρες λαμβάνουμε πληροφορίες για ασθενείς που νοσούν με COVID αλλά τα δημόσια νοσηλευτήρια αδυνατούν να τους δεχτούν εξαιτίας έλλειψης κλινών.

Αυτό σε συνδυασμό με όλες τις υπόλοιπες ελλείψεις και αστοχίες που παρατηρούνται θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο τη δημόσια υγεία και την ανθρώπινη ζωή.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τους κυβερνώντες και τον ΟΚΥΠΥ. Διανύουμε το τέταρτο κύμα πανδημίας και αντί τα δημόσια νοσηλευτήρια να είναι ήδη ενισχυμένα σε υποδομή και προσωπικό για να αντιμετωπιστεί η πανδημία, βλέπουμε κόσμο να νοσεί και να του αρνούνται τη νοσηλεία.

Αντί λοιπόν η κυβέρνηση, οι κυβερνώντες να επιχειρούν να διχάσουν τον κόσμο σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους καλά θα κάνουν να φροντίσουν να ενισχύσουν τα δημόσια νοσηλευτήρια σε όλα τα επίπεδα για να αντιμετωπιστούν τα κρίσιμα προβλήματα πριν θρηνήσουμε ζωές εξαιτίας της χαοτικής κατάστασης στα νοσοκομεία.

Τέλος, εκφράζουμε ξανά ένα ειλικρινές ευχαριστώ στους επαγγελματίες υγείας. Ως ΑΚΕΛ είμαστε και παραμένουμε πάντα στο πλευρό τους.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη στην Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!