Εξετάσεις στο Ωδείο Γερολέμου σε συνεργασία με το Ωδείο Σείριος Θεσσαλονίκης για τη σχολική χρονιά 2020-2021

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, με όλα τα μετρα ασφαλείας κατά του κορωνοϊου, οι εξετάσεις του Ωδείου Γερολέμου στη Λάρνακα θα πραγματοποιηθούν από τις 15 μέχρι τις 21 Ιουλίου, σε συνεργασία όπως κάθε χρόνο με το ΩΔΕΙΟ ΣΕΙΡΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Κράτος) με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Κύριο Παναγιώτη Μπουτόπουλο.

Οι εξετάσεις αυτές είναι σημαντικές για όλους όσους φοιτούν στο ωδείο Γερολέμου.

Όλοι οι μαθητες λαμβάνουν το ανάλογο πιστοποιημένο ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ.

Να αναφέρουμε ότι το ωδείο Ανδρέα Γερολέμου επιλέγει πάντα τους καλύτερους συνεργάτες.
Συγκεκριμένα το Ωδείο Σείριος, με το οποίο το Ωδείο Γερολέμου συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια, αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα ωδεία της Θεσσαλονίκης. Είναι αναγνωρισμένο από το Ελληνικό κράτος ως εκπαιδευτικό ίδρυμα που παρέχει επαγγελματικές ή ερασιτεχνικές μουσικές σπουδές σε όλο το φάσμα των ηλικιών κι επιπέδων. Αποστολή του είναι η παροχή των ποιοτικότερων και πιο ολοκληρωμένων προγραμμάτων σπουδών, δίνοντας την ευκαιρία στον κάθε σπουδαστή να πετύχει τους δικούς του στόχους.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!