Ο Μάριος Φιλίππου είναι ο νέος υποψήφιος του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Επικυρώθηκε και επίσημα από το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ το όνομα του νέου υποψηφίου του κόμματος στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας.

Ο Μάριος Φιλίπππου ανήκει στη γενιά των υποψηφίων που είναι γύρω στα 40, είναι κοινοτικός Σύμβουλος στην Ορόκλινη και μέλος της Επαρχιακής Γραμματείας ΔΗΣΥ Λάρνακας. Αντικαθιστά τον Ανδρέα Ταουξιή ο οποίος αποχώρησε από το ψηφοδέλτιο το περασμένο Σάββατο, λόγω υπόθεσης που εκκρεμεί εναντίον του στο Δικαστήριο.

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα 24 μόλις ώρες πριν την επίσημη υποβολή υποψηφιοτήτων ενόψει των εκλογών της 30ης Μαΐου.

Ο κ. Φιλίππου γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1979. Αποφοίτησε από το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας και σπούδασε Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Montclair, στη Νέα Υερσέη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο Μάνατζμεντ. Σήμερα είναι Διευθυντικό Στέλεχος ομίλου εταιρειών.

Είναι Εκλελεγμένο Μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης απο τον Δεκέμβριο του 2011, μέλος της Επαρχιακής Γραμματείας ΔΗΣΥ Λάρνακας, της Ομάδας Παραγωγής Πολιτικής Τουρισμού του Δημοκρατικού Συναγερμού και μέλος του Σωματείου Διγενής Ορόκλινης.
Διετέλεσε μεταξύ άλλων Γραμματέας Τουρισμού της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων (Ο.Ν.Ε), Πρόεδρος ΝΕΔΗΣΥ Ορόκλινης, Μέλος της Επαρχιακής Γραμματείας ΝΕΔΗΣΥ Λάρνακας και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Διγενής Ορόκλινης. Κατα τη διάρκεια των σπουδών του διετέλεσε για σειρά ετών Πρόεδρος των Ελλήνων Φοιτητών του Πανεπιστημίου Montclair και Κολλεγιακός Συντονιστής της Κυπριακής Νεολαίας Αμερικής.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!