Το “Ρύζι” του Κώστα Μαννούρη από τον Χάρη Αττώνη εν μέσω lockdown…

SkalaTimes

Ο διακεκριμένος ηθοποιός Χάρης Αττώνης μαζί με τους συνεργάτες του, τον ηθοποιό-φωτογράφο Φάνη Παυλόπουλο και τον μουσικό-συγγραφέα Μίλτο Πιστώφ, δημιούργησαν ένα συγκινητικό και αισθητικά άρτιο βίντεο βασισμένο σ’ ένα μικρό κείμενο και ένα ποίημα του “δικού” μας βραβευμένου συγγραφέα Κώστα Μαννούρη.

Το «ρύζι» είναι ο καρπός της σύμπραξης αυτών των καλλιτεχνών εν μέσω lockdonw σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σε μια εποχή που ο πολιτισμός πεθαίνει στην ανεργία, στην απαγόρευση της εργασίας λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, σε μια εποχή που οι καλλιτέχνες ζουν μέσα στην αβεβαιότητα, με το κράτος (σε Ελλάδα και Κύπρο) να αδιαφορεί παγερά για τον πολιτισμό και τους ανθρώπους του, ο Χάρης πήρε το κείμενο και το ποίημα του Κώστα Μαννούρη και δημιούργησε το πιο κάτω βίντεο.

Ο ηθοποιός Χάρης Αττώνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά και μένει στην Αθήνα, συγκεκριμένα στα Εξάρχεια. Σπούδασε παραστατικές τέχνες και κινηματογράφο στο Λονδίνο και υποκριτική στην Αθήνα.

Το υπέροχο και συγκινητικό βίντεο:

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!