“Ο Αλέκος του Ambiance” με το μολύβι του καλλιτέχνη Χρύση Λιάτσου

O καλλιτέχνης Χρύσης Λιάτσος με το ταλέντο του ζωγράφισε τον αγαπημένο “Αλέκο του Ambiance”, τότε που το Ambiance ήταν το πιο διάσημο μέρος για μαθητές, φοιτητές και γενικότερα για τη νεολαία.

To πορτρέτο παρουσίασε σήμερα στα ΜΚΔ η κόρη του Αλέκου, Μαρία Χρίστου.
“Ένα απίστευτο πορτρέτο, υπέροχη ομοιότητα, 25 χρόνια πριν απο έναν αγαπημένο πελάτη και φίλο μας. Με ένα μολύβι και χαρτί και πολύ μεγάλο ταλέντο”, έγραψε η Μαρία.

Όπως μάθαμε για το συγκεκριμένο πορτρέτο δημιουργήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.
“Μέσα σε λίγα λεπτά στο πάγκο του Ambiance ο Χρύσης βλέποντας τον Αλέκο τον ζωγράφισε με μολύβι. Mε το τόσο χαρακτηριστικό πούρο που πάντα είχε στο χέρι ο Αλέκος”.
Όπως φαίνεται και στην υπογραφή, ήταν το 1995.

Πιο κάτω μια παλαιότερη συνέντευξη του Αλέκου στο SkalaTimes. Το SkalaTimes ξεκίνησε τη κυκλοφορία του στο Διαδίκτυο το Φεβρουάριο του 2012 και η πρώτη συνέντευξη ήταν “Ο Αλέκος του Ambiance”…..
Σκαλιώτικα πράγματα, σε ένα ως επί το πλείστον σκαλιώτικο διαδικτυακό περιοδικό.

https://www.skalatimes.com/2012/02/08/save-abiance/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!