Βιβλιοπωλείο Τοφαρίδη στη Λάρνακα: Εκκαθάριση βιβλίου 40χιλιάδες τίτλοι σε τιμές από 50σεντς, 3ευρώ μέχρι 10ευρώ!

Ένα από τα πιο παλιά και γνωστά βιβλιοπωλεία της Λάρνακας (πενήντα περίπου ετών) το ΤΟΦΑΡΙΔΗΣ στην Ζήνωνος Κιτιέως κάνει εκκαθάριση βιβλίου και όλος ο πρώτος όροφος, ο γεμάτος βιβλία, διαθέτει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Βιβλία από 0.50 σέντς, 3 μέχρι €10!!!

Το SkalaTimes επισκέφτηκε χθες το βιβλιοπωλείο και είδαμε ιδίοις όμμασι γνωστούς τίτλους βιβλίων, κλασικούς συγγραφείς, λογοτεχνία ξένη και κυπριακή, παιδική λογοτεχνία, βιβλία μαγειρικής, ψυχολογίας, και πολλές άλλες κατηγορίες, σε “τιμές χάρισμα”.

Για όσους αγαπούν τα βιβλία, για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν την βιβλιοθήκη τους, για όσους θέλουν να αγοράσουν στα παιδιά τους το πολύτιμο δώρο που λέγεται ΒΙΒΛΙΟ, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία την οποία μπορούν να αξιοποιήσουν με μια επίσκεψη στο βιβλιοπωλείο ΤΟΦΑΡΙΔΗΣ στη Λάρνακα.

Για περισσότερες πληροφορίες: Βιβλιοπωλείο Τοφαρίδης, Ζήνωνος Κιτιέως 45-47, (παράλληλος Φοινίκούδων), Λάρνακα, τηλέφωνο: 24654912

FB Page: C.J. Tofarides Bookshop

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!